Is directeur Thom de Jager geschikt om een woonvoorziening te leiden? (uitzendinggemist)

Geweldige uitzending van Rijdende Rechter. De beste die ik tot nog toe ooit heb gezien, Ernst Sieswerda zwaar mondige gehandicapte met een spierziekte maar gehakt van de directeur van zijn woonvoorziening Thom de Jager. En al afsluiting van de uitzending vraag de presentatrice of Ernst, als de keuken klaar is voor de heer de Jager wil koken. Ernst antwoord: ”Als hij arsenicum lust!” 😆 als kroon op zijn overwinning. Via GeenStijl.nl

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

26 gedachten over “Is directeur Thom de Jager geschikt om een woonvoorziening te leiden? (uitzendinggemist)”

 1. Directeur Thom de Jager moet gauw een andere baan gaan zoeken want hij kan niet met
  mensen omgaan! het is een onbehouwen figuur!

 2. Ernst Sieswerda had 100% gelijk! die instellingen worden slapende rijk en denken dat de bewoners maar genoegen moeten nemen met afvalhout!

 3. En wat ik nog vergeten was te zeggen: De mensen die daar werken zouden Thom eens met een ander oog moeten bekijken, dat gedreig van hem van, oh, als ik die keuken opnieuw moet zetten, DAN moet ie maar 7 dagen per week gaan koken (lekker vermoeiend op die manier) en DAN moet ie maar ergens anders gaan wonen. Ik heb zo'n hekel aan mensen die met dreigementen komen als iets ze niet zint. Wat een vreselijke man die Thom, afschuwelijke man, denkt dat ie God is ofzo.

 4. Jeetje wat een agressie hier, ik schrik er altijd van als volwassenen zich zo agressief, scheldend, mopperend en kinderachtig gedragen zoals een paar mensen hier in deze reacties. En de verhalen van Gifpilbonusje zijn een grote wartaal met gekke accenten, onleesbaar. Wat zei je nou?

  Ik ben hartstikke blij dat Ernst gewonnen heeft, als ie niet gewonnen had, was ik eigenhandig een keuken voor 'm komen plaatsen. Hartstikke goed dat ie goed gebekt is en ik snap VOLLEDIG dat ie niet een avondje wilt koken voor die geesteszieke Thom de directeur, wat een VRESELIJKE man. Zo HARD. Kei en kei hard. Bah. Zo'n man moet onmiddelijk van zijn functie gehaald worden. Ik hou van begripvolle mensen en Ernst mag gerust klagen, dat doet iedereen wel eens. En al zou hij meer klagen dan een ander, wat dan nog, wie zijn wij om te oordelen hierover, mensen met een grote mond vol met oordelen en harde woorden, hebben zelf waarschijnlijk nooit in de ellende gezeten. Hoe Ernst ook is, hij heeft recht op een normale keuken. En wat die mevrouw in de uitzending al zei, als het een aangepaste keuken is, KAN die wel tegen een stootje, tuurlijk knalt zijn rolstoel hier regenmatig tegenaan, TUURLIJK.

  Thom: Je kunt niet omgaan met mensen, ga een andere baan zoeken.

  Ernst: Lang leve Ernst, super goed wat je gedaan hebt, laat je niet kisten! Maak maar gehakt van die domme mensen die je zo slecht behandelen!

 5. Het is waar en doet wel ter zake. Sieswerda heeft geen geloofwaardigheid.

  Heeft Sieswerda recht op een nieuwe keuken? Nee. Waarom wel? Als ik mijn keuken sloop krijg ik ook niet gratis een nieuwe. En hij kreeg een nieuw zeer functioneel blad die die niet opnieuw kon slopen. Prima, toch. Dat onderstuk zou hij toch maar vernielen.

 6. Punt is nu juist dat dit alles, ware het waar, niet ter zake doet in deze zaak. Jammer -maar niet verwonderlijk- dat u dit niet begrijpt. Dit is het einde van een onzinnige 'chat'.

 7. Precies, Wouter.

  En zijn vorige verzorgers gingen niet mee. Al jaaaaren problemen met alles en iedereen om het meest onbenullige. Maar het ligt altijd aan die anderen. Die hebben nog veel te leren.

  Al die conflicten met al die verschillende mensen. Dat zegt ook veel. Meneer is al jaren onredelijk. 🙂

 8. Sieswerda is dan wel gehandicapt, maar dat zal echt niet zijn gedrag goedpraten.

  Ik hoorde de Jager ergens in de uitzending zeggen, 'Ja zo'n standaardkeuken had Ernst ook, maar die heeft-ie kapotgereden!'.

  Voor mij is dat opzich wel een behoorlijk allesverklarende opmerking. Sieswerda heeft, met alle respect verder, zijn keuken waarschijnlijk gesloopt en eist een betere ervoor in de plaats. En ondertussen, koppig als hij is, geen gebruik willen maken van de voorzieningen waar het verzorgingshuis in gespecialiseerd is.

  En tot slot die opmerking over Arsenicum?? Dat maakt het helemaal af. Sieswerda is in mijn ogen een ongelovelijke zeurpiet die ervan zou genieten als e Jager dood neervalt.

  Bah.

 9. Natuurlijk, tiny! 🙂

  Maar ik ga er ook verder op in, hoor.

  Sieswerda is een rat en die verdient geen medelijden.

  Zoals gezegd heeft hij totaal geen aanleiding nodig om iemand te krenken. Hij heeft die keuken aan gort gereden. Sorry, maar als je niet kunt rijden en je kunt niet eens koken….waarom dat wel een keuken hebben? Moet je zien wat die kwaadaardige kwal al allemaal heeft? Een prachtige woonplek, een mooie tienduizenden kostende hond, mensen die zijn eten willen bereiden…

  En nu kreeg hij weer een keuken. Een keuken die niet af was, omdat Sieswerda dan een show kon geven op tv.

  Er zaten wat plankjes onder…nou, nou…die zitten onder iedere keuken! Ook onder mijn keuken! Die werden heus nog wel bijgewerkt, hoor.

  Ik en nog vele andere mensen weten wat voor een walgelijk mens die gast is.

  Zulke opmerkingen (arsenicum) maakt hij bij de vleet. Nu had hij misschien nog redenen, maar zulke opmerkingen maakt hij ook zomaar. Om een reactie te krijgen. Daar kickt hij op.

 10. Elja

  September 9th, 2010 at 13:50

  Allerleerst toon hij geen respect voor zijn cliënt. Verder stelt hij zich op als diens meedere""

  Préciés Já Indérdáád ….ÉN Dát ´deden ze Pér 1991 Àllemáál …Àls jakjalsen in Meineed Mét de bende van ballin in justitie en cda Áls Béésten Zónder Gewéten Een Ware Terreur Ván Oplichtingen Ónbeschoftheden en dreigingen ÉN Dodelijk Óverweldigénd ín hún récht tégen Weerloze Pér 1991 buiten de wet gestelde

  Burgers en Hun Gezinnen !!!

  Die Smerige Kinder pornoproducent en afperser ér Méé

  Mét èén Béétje Gelúk is Dáár meineed Aan staatsterrorisme Ván te Maken , Dàn Hángen ze Óp hun Sterfbed Nóg

 11. O jeetje toch, nu vergeet ik zelf in de consternatie nog antwoord te geven op de vraag waarmee dit allemaal begon: NEE, Thom de Jager is niet geschikt om een woonvoorziening te leiden. Ik schakelde de tv in nadat de hoofdrolspelers al waren geïntroduceerd en vroeg mij vrij lang af waarom een zorginstelling deze domme klusjesman als haar afgevaardigde naar dit programma had gestuurd…

 12. Het probleem is dat de dommen voor Sinterklaas denken te mogen spelen en dat zij het bezwaar hiertegen van de intelligenten niet begrijpen (logischerwijs).

 13. ""Die Geeft er Niks Óm Àls Ik Morgen Dood Voor Zijn Rolstoel Neer val""

  Já Wél Dán Zál Dié Vast Protestéren Dat Je Vóór Zijn Rolstoel Ligt…ÉN Dát IS Natúúrlijk Wél Wát Asociaal Óm Óver Ál Dwars te liggen Bij Je Huurders en Toé Vertrouwden?

  Máár Já de Sociale Woningbouw IS Pér 1991 Mét Dank Aan enge ernst én Zijn Bende Tóch Ál ómgebouwd Tót antisociale ziekteverwekker…Mét Veelal Bedrog en Oplichting Van Pér 1991 ( Mét dank aan enge ernst) Vele Juridisch Én Financieel Weerloze Burgers

  Massaal Huurders úit Hun Betaalbare Woningen gooien en slopen óm dé Waardetoénames Van de Grond én Lagere aantallen té dure woningen terug òf Niét !

  vóor dé winst !

  Stikken Tussen Wál én Schíp IS Dát !

  ÉR ZIJN ÈR Óók Pér 1991 ( Mét dank Aan enge ernst en Bénde)800.000 Gezinnen Nederland úit Gevlúcht ÉN Mét Hoogtepunt 2006 Sneden Zich 35.000 Mensen Pér Jáár Hún Pólsen Dóór …Sómmigen Namen Hun Gezin Méé….Vanwege Dè Óntluistering Dié Dát várken mét zijn léégzúigploég zaaide !

  Verder Vind Ik Dat Mensen Die gehandicapt Raken Wél Snel Praatjes krijgen én óm Véél Meér Dan een Nóg Dé Velden bewerkende Gaan Zeiken…Handicap áls machtmidel…Maar in Dit Geval is Het Simpel Nog Rúwbouw En Dát Kán Niét

  Wil Die dikke deur Zíjn Keuken Wél Eens Zién?

  Én Een Kánt en Klare Design Steunpoot Van de Gamma Hád Waarschijnlijk Al dé Oplossing Geweest ?

 14. Thom de Jager is hopelijk inmiddels ontslagen uit zijn functie. Hij heeft zich in en, zo geeft hij zelf aan, ook buiten de uitzending van De Rijdende Rechter in dien mate onprofessioneel opgesteld dat hij absoluut niet langer aan mag blijven. Zijn opstelling jegens zijn cliënt is schandalig, in meedere opzichten. Allerleerst toon hij geen respect voor zijn cliënt. Verder stelt hij zich op als diens meedere, wat hij natuurlijk niet is. Tot slot, zo heeft de Rijdende Rechter nu bepaald, klopt zijn werk inhoudelijk niet.

  1. inderdaad een ,,directeur,, zoals het niet hoort! zelf neemt hij ook geen genoegen met onafgewerkte dingen dat weet ik zeker!

 15. En die Ernst is een sociopaat eerste klas. Een smerige manipulator die ervan geniet om spelletjes te spelen met mensen. Hij vernedert ze. Hij liegt. Hij is achterbaks. Hij gebruikt zijn handicap om sympathie te kweken, maar als mens is hij minderwaardig.

  Zulke opmerkingen (Arsenicum) maakt hij bij de vleet. Hij heeft complete schijt aan de gevoelens van een ander.

  Ik kan die meneer de Jager heel goed begrijpen. Ernst Sieswerda is een hufter. Een bully die het bloed van onder je nagels haalt. Daar geilt hij op. Is voor hem sex of zo.

  Ook de opmerkingen dat Sieswerda altijd problemen maakt is compleet waar. Zoals meneer de Jager zegt; na de ene hobbel volgt er bij hem ALTIJD een ander hobbel. Ook dat hij geen reet om een ander leven of verdriet/gevoelens geeft is waar. Mocht meneer de Jager voor zijn rolstoel doodvallen, dan zou Sieswerda er om lachen. Zo'n 'mens' is hij echt.

  Pfff….arme hond. Als hij ook zo met zijn hond omgaat zoals hij met mensen omgaat dan moet die hond wegggehaald worden daar. Dit stuk stront verdient die hond niet.

  Ook dat hij niets om geld geeft is een complete leugen. Hij zeurt om niets anders.

  Ik hoop dat Sieswerda snel rust vindt. Vooral voor de mensen die met dit stuk waardeloos vlees te maken hebben nu.

Maak mij blij en geef reactie :D