Liever problemen met justitie dan met verdachten straatroven Veenendaal (Justitie maakt getuigen kapot)

Liever problemen met justitie dan met verdachten van de gewelddadige straatroven in Veenendaal. Justitie maakt hier mee een getuigen die anoniem wou blijven kapot. En alweer het bewijs dat je beter je bek tegen justitie en politie maar beter dicht kan houden: veenendaalsekrant.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Liever problemen met justitie dan met verdachten straatroven Veenendaal (Justitie maakt getuigen kapot)”

  1. Tja, dat blijkt toch een probleem in de rechtspraak, anoniem getuigen?

    Het staat namelijk op gespannen voet met het kunnen voeren van een eerlijk proces (recht tot ondervragen van getuigen) vanuit verdedigingsopzicht gezien. De gewone burger kan dit niet begrijpen maar is wel één van de uitgangspunten in ons rechtssysteem.

    Er wordt op dit wel gewerkt aan het uitbreiden van anonieme aangiften voor SLACHTOFFERS maar anoniem aangifte van GETUIGEN is een braakliggend gebied en zo als hier gebleken is een wassen neus. De persoon in kwestie heeft moeten kiezen tussen 80 uren schoffelen en dus het ophouden van de bedreigingen door de daders. Wat ik raar aan deze zaak vind is dat die bedreigingen vervolgens niet worden onderzocht. Maar dat zal wel een bureaucratische reden hebben maar leidt wel weer tot de mogelijke daders?

Maak mij blij en geef reactie :D