Dreft Ultra Caps

MADBELLO had weer eens zin om zich zelf hellemaal belachelijk te maken en vandaag zo maar twee filmpjes opgenomen. Was alleen en niemand om mijn heen, dus je gaat gekke dingen doen. Nu de Persiflage van de reclame van Dreft Ultra Caps en morgen waarschijnlijk de mindere van de twee. De toespraak aan Maxima, dat de Nederlander wel degelijk bestaat en dat van uit de Stem van Nederland.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

23 gedachten over “Dreft Ultra Caps”

  1. gave zonnebril heb je..maar ik lag ik een deuk dus πŸ™‚

    ps als je tijd hebt wil je dan nog eens naar google analytics kijken van mij? vanaf 1 0ktober worden de statistieken niet meer weergegeven??

  2. @ Weirdo : Ik weet niet of het Maxima filmpje wel zo goed is, deze kon wel door de beugel,maar maxima ? Hij staat al op video google als je zoekt (Nederlander bestaat niet)

  3. Ik vind reclame uitermate vervelend, dus ik sla altijd over!

    Reclame mag alleen uit cliche`s bestaan, of hoe je dat ook schrijft.

    Zo`n cratief spotje als jij maakte komt er nooit door.

  4. Wij wassen nog steeds met de handjes, want we hebben drie was machines rondlopen thuis, dus caps hebben we niet nodig maar anders was ik nu wel overtuigd, hahahha πŸ™‚

Maak mij blij en geef reactie :D