Joodse Criminele MAFFIA eindelijk door de FBI opgepakt

Meer dan 40 mensen, waaronder politici, ambtenaren en diverse rabbijnen zijn gearresteerd in een grote FBI-operatie in de VS.

Dat hoor je niet vaak en je zou het niet zo gauw verwachten en weer in de serie schrijnheiligen die de wereld bedonderen in de naam van God.
Corruptie en witwassen, maar het het ergste is dat donoren van nieren hun organen verkochten aan rabbijnen voor $ 10.000 onder het mom dat het naar kwetsbare en armen mensen getransplanteerd zou worden, maar ze werden voor niet minder dan $ 160.000 doorverkocht. En geloof mijn maar ! Dit is maar het topje van de ijsberg.

Moraal van het verhaal ? : Zelfs een Jood kan je niet vertrouwen : news.bbc.co.uk (video)

Hier onder het artikel 1 op 1 vertaald door translate.google.com

Driehonderd agenten vielen tientallen locaties in New Jersey en New York als onderdeel van een 10-jaar sonde naar de corruptie en het witwassen van geld.

Drie burgemeesters uit de staat New Jersey en twee leden van de wetgever waren onder degenen gehouden.

Een man wordt beschuldigd van handel met nieren Israëlische donoren.

Aanklagers zeggen dat de arrestaties maakten deel uit van een “dual-opgespoord” onderzoek.

Handelend US Attorney Ralph Marra vertelde verslaggevers waren er 29 verdachten op wat hij noemde het “publieke corruptie” kant van het onderzoek, met inbegrip van de politici.

Aan de andere kant, zei hij, waren er 15 verdachten in verband met vermeende internationale witwaspraktijken, met inbegrip van de rabbijnen en hun “partners”.

Aanklagers beschuldigen een man van de handel in menselijke nieren uit Israëlische donoren voor transplantatie voor een decennium.

Er wordt beweerd dat “kwetsbare mensen” zou geven van een nier voor $ 10.000 (€ 6.000) en deze zou dan worden verkocht voor $ 160.000 (£ 97.000).

Informant

Ambtenaren zeggen onderzoek aanvankelijk gericht op een netwerk ze beweren witgewassen tientallen miljoenen dollars door liefdadigheidsinstellingen gecontroleerd door rabbijnen in New Jersey en naburige New York.

ARRESTED
Hoboken burgemeester Peter Cammarano
Secaucus burgemeester Dennis Elwell
Jersey City loco-burgemeester Leona Beldini
Ridgefield burgemeester Anthony Suarez
Staat wetgever Harvey Smith
Staat wetgever Daniel Van Pelt
Rabbi Eliahu Ben Haim, Deal, NJ
Rabbi Saul Kassin, Brooklyn, NY
Rabbi Edmund Nahum, Deal, NJ
Rabbi Mordechai Vis, Brooklyn, NY

Informant leidt FBI sting operatie
Onderzoekers gebruik gemaakt van een informant te benaderen een groep rabbijnen uit de Syrische joodse gemeenschap in Brooklyn en de New Jersey wijk Deal om hulp te verbergen zijn activa.

De rabbijnen incasseren cheques hij aan liefdadigheidsinstellingen zij overzag en betaalde het geld terug aan hem, na aftrek van een korting, zeggen de onderzoekers.

De sonde vervolgens uitgebreid met de officiële vermeende corruptie met links naar een New Jersey bouw Boom.

De informant is ingevoerd om een aantal politici en krachtige lokale ambtenaren. Posing als ontwikkelaar, bood hij steekpenningen in ruil voor een gunstige behandeling.

Staat wetgevers Harvey Smith en Daniel Van Pelt werden gearresteerd, evenals de burgemeesters van enkele van de toestand van de grote steden en gemeenten.

Een aantal van de stad bouwen, planning en brand-inspecteurs werden eveneens aangehouden.

De heer Marra zei: “Het lijkt erop dat iedereen wilde een stukje van de actie. De corruptie is wijdverbreid en alomtegenwoordig. Corruptie is een manier van leven van de verdachte.”

Hij zei dat politici hadden “willens zich voor verkoop” en geestelijken hadden “Cloaking hun uitgebreide criminele activiteiten achter een gevel van rechtschapenheid”.

‘Misverstand’

De BBC is Jane O’Brien zegt het witwassen van geld ring berichten overspannen de VS, Israël en Zwitserland.

Jon Corzine, de gouverneur van New Jersey, zei: “De omvang van corruptie we zien als deze ontvouwt is gewoon schandalig en kan niet worden getolereerd.”

Ed Kahrer, een FBI agent die heeft gewerkt aan het onderzoek vanaf het begin, zei: “New Jersey is corruptie een probleem is van de ergste, zo niet de slechtste in de natie.

“Het is ingebakken in New Jersey’s politieke cultuur”, zei hij.

Nog een FBI-agent zei: “De lijst van mensen die we gearresteerd klinkt zoals het hoort het rooster voor een bijeenkomst van de leiders, maar helaas waren zij niet voldoen aan een boardroom vanmorgen waren ze bij de FBI boeking kamer.”

Het merendeel van de arrestanten zijn vrijgelaten op borgtocht.

Hoboken burgemeester Peter Cammarano werd beschuldigd van het nemen van een smeergeld. Zijn advocaat zei dat hij ter bestrijding van de heffing “met al zijn kracht, totdat hij het bewijs levert van zijn onschuld.”

Een advocaat voor 87-jarige Rabbi Saul Kassin van Brooklyn zei dat het een schande zijn cliënt was “gevangen in dit misverstand”.

Correspondenten zeggen het aantal mensen gearresteerd is groot, zelfs door New Jersey, waar meer dan 130 ambtenaren hebben of toegelaten tot corruptie of werden schuldig bevonden aan het sinds 2001.