Democratie loopt gevaar

euroskull.jpgDe Nederlandse democratie loopt gevaar als deze niet structureel onder de aandacht van de bevolking wordt gebracht. En wat zegt de raad nog meer ? : „Sommige burgers zijn dagelijks bezig met overleven en hebben naar eigen zeggen de tijd niet om zich maatschappelijk betrokken te tonen of zich met de democratie in te laten. En dan komt mijn gedachte kronkel weer tevoorschijn. Is dat zo gek ? De Europese Unie word door onze strot geduwd, onze democratie word afgekalfd, alles word geprivatiseerd. We hebben minder rechten en meer plichten en de financiële lasten worden met de jaar zwaarder. Is dat zo gek dat we bezig zijn met overleven ? Deze zelfde democratie zorgt er voor dat we de betrokkenheid verliezen en als we wel betrokken zijn tegen deze ondemocratisering, worden we gezien als gespannen ontvlambare burgers. De raad wil zien dat we een veelvormige welgezindheid hebben jegens deze ”democratie” en daar zullen ze voor zorgen door alle kinderen in de EU op school les in de rechten en plichten van de Europese burger te geven. Snap je het al ? Ik zie de contouren van een massale conditionering, de politiek tegen de wil van de burgers. Dit is het traject van de Nieuwe Wereld Orde. Kijk de trailer van deze documentair van Alex Jones die nog uit moet komen en daar word weer gezegd dat 80% van de wereldpopulatie dood moet en het mooie daar van is dat deze actie door het volk word gefinancierd. Een goedemorgen en prettig weekend.

8 gedachten over “Democratie loopt gevaar”

  1. Democratie is slechts een smoes om de burger niet te laten zien dat een groot gedeelte van alle belangrijke beslissingen gemaakt wordt door een klein select groepje aristocraten en captains of industry. Of dat nu echt gebeurd vanuit de Bilderberg-groep dat durf ik niet te zeggen? Maar feit is dat we al jaren voorgelogen worden door de beste leugenaars die er zijn. Wij als gewoon klootjesvolk pikken het gewoon; eenvoudigweg omdat er bij te weinig mensen het water écht tot aan de lippen staat en omdat we niet (meer) als groep maar als individu opereren….

  2. Democratie en het sociale gedrag van de Nederlander is al jaren zoek.

    Wij proberen al jaren te surviven en soms gaat dat net en soms niet maar we zullen neverst opgeven! 🙂

    (ik heb het filmpje niet gezien, want had er ff niet de kracht voor) 😉

  3. En dan niet te vergeten de opmerking van sommige (hun eigen enorm slim voelende)mensen, die zeggen dat de meeste Nederlanders te dom zijn om ergens over te beslissen. Deze allesweters komen er nog wel achter op den duur…

Reacties zijn gesloten.