Madbello Gespot

 

Afgelopen woensdag op de demonstratie op het plein, is madbello gespot door Geertjes weblog. En dat had ik kunnen verwachten, aangezien we vaak op de zelfde locatie zijn, maar mekaar nooit zien, behalve op de Ducht Bloggies dan, met tussenkomst van Meulesteen en weer heb ik Geertje niet gezien, camera vrees ? 😉 Maar als je wilt weten wat er allemaal in Den Haag gebeurt, moet je zeker bij Geertje kijken, ze maakt altijd uitgebreide verslagen met schitterende, heldere, sprekende foto’s.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

10 gedachten over “Madbello Gespot”

  1. @ Geertje : Ik was me van kwaad bewust en ik zat eigenlijk in mijn pauze, dus had ook een beetje haast 😉

    @ Anonymous : Dus je bent een bekende blogger, waarom reageer je anoniem ? 😉 En die Meulesteen is echt overal, maar wie is Homo Universalis ?

  2. Ik zag het net bij Geertje, da's wel erg grappig. Ik maakte het ook een keer mee, ik zat met andere loggers op het strand van Bloemendaal toen Meulesteen (jaja daar istie weer) me spotte en diezelfde avond zaten we op een terrasje in Amsterdam waar Homo Universalis me zag. Over toevallig gesproken.

Maak mij blij en geef reactie :D