Toekomstbeeld uit 1967

Dat was de gedachten toen van onze toekomst en zo te zien zaten ze niet ver naast. Maar zo zie je maar weer dat het zonde van je tijd is om een toekomst beeld te creëren, omdat de realiteit altijd net iets anders is, maar wel leuk om te zien.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

10 gedachten over “Toekomstbeeld uit 1967”

  1. @ Vedat : Dat was al langer bekend, dat de data op een schrijfje, meestal niet langer dan 5 jaar mee gaat als het in een kluis is opgeborgen, dus, kan je nagaan.

    @ Liesbeth : Daarom wacht ik ook bij mijn zelf, ik denk dat een hoop plugins dan niet meer zouden werken.

  2. Dat is een leuk filmpje, Mike. Vanmorgen stond trouwens in de krant, dat veel bedrijven, instanties, maar ook gewone mensen nu in de problemen dreigen te komen. Informatie, data, muziek, filmpjes en foto's vallen spontaan van cd's en dvd's af. Vooral van zelfgebrande cd's en dvd's, want de beschermlaag is niet zoals gedacht was.

Maak mij blij en geef reactie :D