Giro 555: Pakistan heeft dringend droge vlaggen nodig!

Fotoshop door thewestistheverybest.punt.nl (TWITVB) klik op het plaatje.

Heel erg wat er is gebeurd en bijna niet te bevatten hoe onmetelijk groot het gebied is waar de ramp zich voltrokken heeft. Maar!!! Er is nog geld over van de tsunami en maar 4% van alle gelden van Haïti is uitgegeven omdat het niet uit te geven is. Het wrange is dat de Pakistanen een zeer vredelievend volk is, waar van juist de Amerikanen de meeste hulp hebben gegeven tot nog toe, terwijl die zelfde Amerikanen zo wat heel New Orleans in de stront laten zakken. Waarschijnlijk omdat daar in eigen land niets te halen valt van wat ze al hebben, het is allemaal zo dubbel. Alle voedsel, materieel en personeel is al aanwezig om het leed te verzachten maar word enkel gebruikt om oorlog te voeren.
In de noodhulpfase wordt op grote schaal voedsel en schoon drinkwater naar het gebied gebracht en verdeeld. En daar wachten zij op tot jij eerst geld gaat storten op Giro 555.

@TWITVB In de noodhulpfase wordt op grote schaal voedsel en schoon drinkwater naar het gebied gebracht en verdeeld. En geen vlaggenless than a minute ago via web

Fotoshop door thewestistheverybest.punt.nl (TWITVB) klik op het plaatje.

4 gedachten over “Giro 555: Pakistan heeft dringend droge vlaggen nodig!”

  1. Meestal is het zo dat Amerikanen veel beloven maar niets geven om alleen goed in het nieuws te komen….

    Vlag verbranden vind ik wel respectloze daad in het algemeen…

Reacties zijn gesloten.