Techno Speed Viking

Met dank aan Mosterdt of Weirdo, al zou ik even geen link van hem weten, maar wacht 43 seconden en let op de man met de korte broek die even een andere partyganger die de weg kwijt is zijn plek toewijst en wie zou niet naar hen luisteren ? En aan zijn kop te zien is dit niet alleen Speed geweest, het zal wel een combinatie zijn van Anabolen, Speed, Coke, XTC en GOD weet wat nog meer en wat Robby V. zegt is dat hij : van Chuck Lidell gewonnen met MMA vechten (lees kooigevecht) die is wereldkampioen in het halfzwaar gewicht. Dus hij kan niet alleen dansen maar het is dus een WAAR BEEST.

When the Hardcore Strikes !


UPDATE

Keith Jardine Interview after defeating Chuck Liddell 


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

22 gedachten over “Techno Speed Viking”

  1. Jouw reactie ook gelezen blijf ik het toch een griezel vinden die ik liever niet tegenkom s'avonds als het donker is.

    Maarrr waarschijnlijk is die gewoon te vertrouwen maar heb ze looks niet mee…

  2. Gek of niet gek, maar niemand ziet dat hij alles in de gaten heeft en die andere gast behoed voor nare dingen en de tram zal zeker even niet langskomen, volgens mijn was het de love parade in Berlijn, zo te zien.

Maak mij blij en geef reactie :D