SENA verstuurd valse spook facturen (Column prof. Arnold Heertje)

SENA verstuurd valse spook facturen. Aanmaning, onder bedreiging van een incassobureau zijn de orde van de dag en komt dicht aan de handelwijze van criminele organisaties. Arnold Heertje roept in zijn column tot actie. RTLZ.nl

4 gedachten over “SENA verstuurd valse spook facturen (Column prof. Arnold Heertje)”

 1. Sena is uitschot en ze dreigen ook nog eens met gerechtelijke stappen om hun ''geld'' waar ze denken recht op te hebben, volgens medewerkers die niet verder denken, te incasseren en ook nog eens wete te vertellen dat ze nouw samen werken met ''justitie'' ook nogf eens om kracht bij te zetten en door te kunnen drukken als pressie middel. Ik ben al vanaf 1996 met deze criminelen bezig maar ze schijnen het zelf ook niet begrijpen waarom ze het willen innen en wat en waarom.

  Koop een bloemetje voor de gezelligheid voor in de winkel en alleen de mensen mogen er niet naar kijken anders moet je betalen voor kijken aan een wazige firma die een stichting heeft op gericht. Sena doet dit dus ook maar dan op een ander vlak???? raar eigenlijk. je koopt iets en vervolgens moet er WEER voor betalen om ervan te genieten. Maar zo moet ik het niet zien is de uitleg en ook kunnen ze geen informatie geven over de afdracht die zij doen en aan wie en welke bedragen zij afdragen. Het is immers een stchting en die mogen geen winst maken, maar waar blijft dat geinde geld dan en waar gaat dat naartoe en wie controleerd dat?? Jullie…….. ze hebben alle vrijheid om heel creatief met de boeklhouding om d=te gaan. Vraag er maar eens naar, wedden dat je geen onderbouwd antwoord krijgt en dat gaat ons niet aan, dat is prive. Yehhh….right en ik maar betalen, gooi ik me geld nog liever in de plee, is het zelfde effect.

  Mocht er een proces komen tegen SENA wil ik graag komen om ook me zegje te zeggen en zal ik een tal van domme voorbeeelden geven die presies het zelfde kunnen zijn maar waar nog geen stichting voor is in het leven geroepen waar je aan af zou moeten dragen. Ik heb dit wel eens overwogen om zo aan extra geld te komen. Makkelijk toch een stichting voor ……

  Het woord S E N A is ook een afkorting voor diegene die het nog niet wistren en toch betalen '' SUKKELS EN NOU AFREKENEN'' ander dreigen we met justitie. Ik wens een ieder die hiermee te maken heeft een goede samen komst en een gebundelde strijd tegen SENA dat de ondernemer maar mag winnen.

  Suc6 allen en als er wat gedaan gaat worden juridisch, geef aub mij even een mailtje op dom-per@hotmail.com.

  Vriendelijke groeten

  R.Verlegh

Reacties zijn gesloten.