Mexicaanse Varkensgriep Fuiven ?

WTF is dat !? Ik moest het echt even een paar keer lezen, maar het zijn echt feestjes om de Varkensgriep op te lopen, met de bedoeling om weerstand op te bouwen voor het geval deze griep in de winter dodelijker zou kunnen worden.

Nog niet ziek in de leden maar hartstikke ziek in je hoofd. gva.be : “Mexicaanse griepfuiven” zijn geen goed idee
En over die snel in elkaar geflanste vaccin heb ik ook mijn twijfels. Ik sla het in ieder geval over, aangezien ik in het verleden altijd doorziek werd na een gewone grieppriek.

Vaccinatie tegen griep begint in oktober

Volkskrant – ‎2 uren geleden‎
De vaccinatie tegen de Mexicaanse griep begint waarschijnlijk op 1 oktober. Dat heeft minister Klink van Volksgezondheid dinsdag gezegd op Radio 1. De overheid heeft 34 miljoen vaccins besteld. Deze zomer beginnen campagnes om burgers te informeren

GGD’ers lopen griep op

Parool – ‎3 uren geleden‎
Verdere besmetting binnen de organisatie lijkt te zijn voorkomen. De twee medewerkers zijn met Tamiflu behandeld. Foto EPA AMSTERDAM – Twee medewerkers van de Amsterdamse GGD zijn besmet met de Mexicaanse griep. Dat blijkt uit een interne mail aan de

4 gedachten over “Mexicaanse Varkensgriep Fuiven ?”

  1. Virussen zijn net als mensen (…of was het nu omgedraaid?); ze ontwikkelen zich continu en worden steeds gevaarlijker

    Het heeft dus geen enkele garantie in zich dat als je virus A hebt opgedaan en je imuunsysteem is hiertegen gewapend , na een zieke periode, dan zegt dat niets over de resistentie van aankomend virus die een gemuteerde variant is van virus A.

Maak mij blij en geef reactie :D