Nep gitaren gedumpt in echt vulkaan – Power Gig (Videoclip)

Vraag me niet of het echt is. IJsland bij de EU? Dat is het zelfde als ons zuur verdiende euro’s aan Griekenland toevertrouwen. En laat staan dat het giro nummer 555 weer geopend is, terwijl er niet eens 2% van alle gelden aan Haïti zijn besteed. Fuck OFF!!! We gaan allemaal naar de kloten en neuk alles wat los en vast zit 😆


powergig.com + youtube.com/user/PowerGigGame

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Nep gitaren gedumpt in echt vulkaan – Power Gig (Videoclip)”

  1. Heb het even uitgezocht want de vraag die bij mij bleef hangen is: "waarom gooi je deze gitaren in een vulkaan?"

    Bleek om een softwareontwikkelaar voor Guitar Hero achtige games te gaan (Seven45) die eigenlijk gewoon schaamteloos reclame maakt op deze verspillende manier?

    Ik geef overigens al 10 jaar niet meer aan goede doelen omdat ik in hun jaarrekeningen zie dat er naar mijn smaak teveel aan de strijkstok blijft hangen ondanks dat zogenaamde keurmerk voor goede doelen. Verzekeraars en banken hebben ook een keurmerk en dat zegt vooral niets aangezien dat keurmerk ook door hunzelf is uitgevonden en wordt "gecontroleerd".

Maak mij blij en geef reactie :D