Wat heb ik voor Vaderdag gekregen ?

Dit was de buit :

vaderdag-kadoos-2009

Ik heb vandaag ondertussen wel 10 keer die vraag gekregen. Dus wat mooiers om een foto te maken die meer beschrijven dan 1000 woorden.
Zo als jullie kunnen zien, twee met liefde en met de hand gemaakte kunstwerkjes, een keuken en buiten radio en wat toepasselijker dan een eigen I LOVE madbello koffie mok (niet goedkoop).
Het leukste van dat laatste was dat wat een verassing moest zijn, al van tevoren wist wat er in zat (heel lullig natuurlijk) maar mijn liefje had het via mijn eigen pas geopend webshopje gekocht.
Ik moest thuis blijven om een pakje te ontvangen (zij moest werken), maar mocht het absoluut niet openmaken, maar het etiket verraden gelijk de herkomst en via het account kon ik precies zien wat op ons postcode was besteld  :lol: 
En wat hebben jullie gekregen of gegeven ?

6 gedachten over “Wat heb ik voor Vaderdag gekregen ?”

 1. Heb ook niets gekregen, want heb er nog geen een bezwangert. Heb ook niets gegeven want me pa was met me ma een weekend weg. Ja en als je er dan niet ben heb je pech, volgend jaar beter ouwe 😀
  .-= Kijk ook eens op Barry´s laatste blog item : ..Steen Martin Jol bekrast. =-.

 2. @ Edwin : Wees blij, dan kan je nog van je leven genieten 🙂

  @ Rutger : Dit had ik van jouw niet verwacht, Foei ! 🙁 ga je schamen 😉

  @ Redstar : Met dat laatste ben ik zeker blij, echt een collectors item 😆 ik zou het niet gekocht hebben voor 22,00 euro inclusief verzendkosten, krijg wel 2 euro winst terug (als de belasting niet komt aankloppen)

 3. He-le-maal niets, maar ben dan ook geen vader. Wel de mijne een kaart gestuurd, en dat was dan ook alles.
  .-= Kijk ook eens op Edwin´s laatste blog item : ..Vaderdag =-.

Reacties zijn gesloten.