Dit staat ons te wachten in 2012 : De Trailer

Geniet nu het nog kan, het eind van de werled is in zicht en geen ontkomen aan.
Niet meer zeuren over het milieu, olie, oorlog, politiek. Het is toch allemaal zinloos, alles zal verloren en stuk gaan.
De alles vernietigende trailer van de rampenfilm 2012  van regisseur Roland Emmerich . Ik verheug me nu al, emmer popcorn op schoot en kijken maar.


2012 – Official Movie Site 

With the Mayan calendar ending in 2012, a large group of people must deal with natural disasters such as volcanic eruptions, typhoons and glaciers.
www.whowillsurvive2012.com/ –

9 gedachten over “Dit staat ons te wachten in 2012 : De Trailer”

 1. @ Barry : Was de aarde maar in 2000 vergaan, dan was de euro nooit ingevoerd 😆

  @ Koffiekitten : Zulke films moet je alleen in de bioscoop kijken, anders mis 80% van het effect.

  @ Rutger : je bent de eerste die #madbello gebruikt, maar het is geen slecht idee 🙂

  @ SirCumSized : het einde van het “project mensheid” spreekt mijn wel aan 🙂 is daar meer bekend over ?

  @ Jager : Eens zal het waarheid worden, het is niet eerste keer dat zo'n ramp gebeurd, de dinos zijn ook door zo iets uitgestorven.

 2. Je hoeft toch niet naar de film te gaan om een opeenvolging van rampen te zien? Dat zie je in de realiteit en op diverse nieuwszenders gewoon “live”? Hoewel, de special effects in zo’n film zijn toch een stukje beter dan in de realiteit en een (Amerikaanse) film heeft altijd een happy ending en de realiteit na 2012 misschien niet? 2012: het einde van het “project mensheid”?

 3. Woei, dit is een leuke. Die ga ik dus zien, met een grote bak popcorn. Een #madbello lezers meeting bij de premiere van deze film? 🙂

 4. @ Aukje : The day after tomorrow, ook zo'n geweldige film 🙂

  @Redstar : Hmmm hotdog er bij is id ook niet mis.

 5. Ziet er weer spectaculair uit, maar ben bang dat het net zo'n tegenvaller zal worden als The day after tomorrow, zeker toen ik zag dat er ook kinderen in meespelen. Gruwel!

Reacties zijn gesloten.