Europese Unie wil belastingen voor burgers invoeren. ECHT! (elsevier.nl)

Europese Unie wil belastingen voor burgers invoeren. Ja echt! In verzin het zelf niet en leuker kan de EU het niet voor je maken, met dank aan dubbele euro malloot Janusz Lewandowski: elsevier.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Europese Unie wil belastingen voor burgers invoeren. ECHT! (elsevier.nl)”

  1. Jawohl, beste Poolse vriend en laten vooral de EU-burgers die in verschillende landen wonen en werken vooral veel meer belasting betalen aan de EU want ze hebben het voordeel van "scheefwonen" in Polen. Geldt ook voor alle mensen in de grensstreken, ook die moeten meer belasting betalen. Gaat steeds communistischer worden die EU?!

    Leuk dat de EU zichzelf steeds belachelijker gaat maken op deze manier geef ik ze nog twee jaren met dit soort paniekvoorstellen?

Maak mij blij en geef reactie :D