HOME – homeproject

Ik was net bij red-star.nl/blog aan het kijken en las dit item bij hem .

Home the movie. Lees het even bij hem, omdat deze docu best indrukwekkend is en natuurlijk het kanaal van youtube.com/user/homeproject waar je alles daarover kan vinden en hier onder de Trailer, om zo maar een eerste indruk te krijgen aangezien de volledige documentaire ruim een uur duurt 😉


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “HOME – homeproject”

  1. @ Jager : Wel even Redstar bedanken 😉

    @ AntonioThonis : zo te lezen weet jij er meer van, mooi woord : self-sustaining community’s. Maar dat is in principe al lang mogelijk toch !? een beetje het levensstijl aan passen en je kan helemaal self-sustaining zijn. De technologie is er al, het word alleen niet echt gestimuleerd.

  2. Zodra er een nieuwe revolutie in technologie plaats vind qua energie en voedsel voorziening die decentralisatie mogelijk maakt en dus onze afhankelijkheid wegneemt, kunnen mensen echt zelf beslissen over waar ze zich vestigen en hoe ze leven. Ook wordt het dan mogleijk self-sustaining community's te vormen.

    Dus waar wij als mens en natuur eigenlijk op zitten te wachten is de grote technologische revolutie die dit mogelijk maakt. Ook wil ik aankaarten dat in deze technologie, educatie en politiek allemaal een rol spelen willen we deze vooruitgang mogelijk maken.

Maak mij blij en geef reactie :D