TinyChat via Twitter, FaceBook & MySpace

tinychat.com is een dienst waar je bijna in een klik je eigen chatroom maakt en die via Twitter, FaceBook en MySpace mensen kan uitnodigen voor een gesprek apart.
Het is best fun en het werkt super snel, in een paar seconden heb je zo je eigen chatroom, (madbello chatroom) je kan het ook embed op je eigen site en blog, bestanden delen, video-cam en muziek met elkaar delen.
Ik zou zeggen probeer het zelf maar uit : tinychat.comZo als jullie kunnen zien is de embed code nog niet echt perfect, maar voor de rest werkt het als een tierelier 😉

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “TinyChat via Twitter, FaceBook & MySpace”

  1. @ Jager : Daar heb je helemaal gelijk in en uiteindelijk is al dat gechat echt zo nutteloos als een baksteen in een vijver ;'-)

    @ francky : Leuk blog, hou mijn op de hoogte als je wat nieuws hebt of die het via Twitter 😉

Maak mij blij en geef reactie :D