Afbeeldingen zoeken in Twitter met twitcaps

Dat is weer een van de vele diensten die meelift in de Twitter race. Maar deze functie heb ik voor zo ver nergens anders nog gevonden en zo op het eerste gezicht een onwijse leuke handige tool om plaatjes te zoeken die via Twitter zijn gepost, natuurlijk met de bijbehorende tweet er bij. De interface is leuk en als er iets gebeurd en een plaatje nodig hebt van die gebeurtenis, zou het theoretisch mogelijk zijn om op een snelle manier die foto via deze weg te vinden.

twitcaps-2

De dienst is nog in beta, dus weet niet of het echt in real-time werkt en hoe lang de vertraging zal zijn en het RE-tweten lukte ook niet. Maar voor de rest is het een handige leuke tool en wie weet wat ze in de komende tijd allemaal voor mekaar krijgen : twitcaps.com

twitcaps1

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Afbeeldingen zoeken in Twitter met twitcaps”

  1. @ Redstar : Dit is maar een peulenschil, de Google Wave is de toekomst en volgensmijn gaat het niet eens meer land duren.

    @francky : Het is nog in beta fase.

Maak mij blij en geef reactie :D