Witheet vs Zapruder

avatar_1.pngOf eerder Jeroen de Kreek , ooit een talentvolle advocaat, tegen de Patman, het technisch wonder achter Zapruder.
Maar om een lang verhaal kort te maken en een beetje van internet roddels houd : Jeroen de Kreek, de man die probeert Balkenende te vervolgen, word door Zapruder gecensureerd en dat kan natuurlijk niet ;-) maar lees en klik verder dan je neus lang is en oordeel zelf maar.

Witheet vs Zapruder

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Witheet vs Zapruder”

  1. Het is zielig zoals Zapruder zich gedraagt. Het is een kleine moeite om aangifte te doen en ze vertikken het gewoon. Veel mensen worden geholpen als Zapruder aangifte doet maar Zapruder geeft gewoon niet thuis. Wel doen alsof ze de boel 'ondersteunen', maar als het er op aankomt plegen ze gewoon censuur. Die gasten van Zapruder zijn vast met een slappe piemel verwekt, net als die kneuzen in de regering.

Maak mij blij en geef reactie :D