Pedofielen worden beter behandeld dan Oranjefans (VIDEO)

Dit is alweer oud nieuws. Maar op een of andere manier houd het me nog steeds bezig en heb met die geschorste Pastoor Paul Vlaar te doen:
Met zelden vertoonde hardheid wordt de pastoor twee maanden buitenspel gezet. In de stoffige cel van een klooster moet de enthousiaste zielenherder zijn zwakke dribbel overdenken: limburger.nl

Echt werkelijk van de zotten! Pastoor Paul Vlaar word aan schandpaal genageld en twee maanden in de isoleer gegooid en voor de media buitenspel gezet. Zelfs pedofiele Priesters die zich in de kerk aan kinderen hebben vergrepen worden niet zo behandeld en in alle discretie weggewerkt, Seksueel misbruik priesters in doofpot uit de NRC.nl. Dus hier bij deze steun Pastoor Paul Vlaar via Hyves of via de petitie.


3 gedachten over “Pedofielen worden beter behandeld dan Oranjefans (VIDEO)”

 1. Zo'n priester moet toch ook gaan nadenken en zichzelf afvragen of hij wel bij de "juiste club" zit die meent namens het goddelijke te spreken? Hij bereikt veel mensen met zijn boodschap van liefde en hoop maar even afwijken van de geconditioneerde krampachtig traditionele omgeving en hij zit op de reservebank terwijl de rest zich aan de ballenjongens vergrijpen en daarna ervan uit gaan dat zij wel vergeven worden. Follow the God that failed?!

 2. Ja, dat is het ook! Het is ook te gek voor woorden.

  Maar goed, laten we eerlijk zijn.

  We leven in Nederland.

  Een land waar alles wat normaal is gestraft wordt.

  En alles wat abnormaal is, lichtjes wordt aangepakt.

  Ik sta er ook nog altijd verbaast van te kijken..

Maak mij blij en geef reactie :D