Digitale drugs

Digitale drugs via je koptelefoon zo je hersens in!

 Ja het kan! Via internet geluid downloaden waar je high van word, geluid gebaseerd op het principe en techniek van Hemi-Sync of wel Binaural Beat Brainwave. Geluid via de koptelefoon, in elke oor krijg je een andere frequentie waardoor je een bepaalde effect krijgt in je hersenen. Je kan er rustig van worden, maar naar gelang de afstelling kan je daar ook high van worden. Breinmachine zijn daar ook een nuttig hulpmiddel voor als je weet hoe je moet gebruiken.

Maar zo als Edial Dekker heeft ontdekt, heeft de jeugd een nieuwe rage ontdekt wat sterkt lijkt op 2 girls 1 cup. En door de Amerikaanse media als gevaar nummer 1 bestempeld voor de jeugd die het gratis kan downloaden en daar high van kan worden en via video laat zien hoe ze daar op reageren.

Doe het licht uit, ga liggen, koptelefoon op, MP3 aan en ogen dicht:


11 gedachten over “Digitale drugs”

 1. Ga voor meer informatie over Mind-Machines of Brain machines naar "Wetenswaardigheden" op de website http://www.mind-machine.nl En als je dan toch op die site bent kijk dan ook eens naar informatie over het ThoughtStream Biofeedback system met mental games. Deze games bestuur je enkel en alleen door je eigen breinpower..! Fun…

 2. @SirCumSized : Ik heb nog zo'n brein machine uit de stenen tijdperk, uit de tijd dat Internet nog niet bestond.

  Maar wat je verteld dat je zelf kan programmeren met mee geleverde programmatuur of uit te breiden met download, maakt het een stuk interessanter.

  Is Transcendente meditatie niet voor jouw? Dat is in principe veel effectiever, maar wat dacht je van de Journey Out of Body CD Series van Robert A. Monroe??? Kijk! Daar heb je echt wat aan en ik kan je verzekeren dat als je echt de goede intentie hebt het nog lukt ook 😉 Dat is pas bewustzijn 10.0 🙂 zonder beperking van je eigen fantasie: "The greatest illusion is that mankind has limitations" Robert A. Monroe 1915

  http://www.new-mind.com/HemisyncOBESupport/obe.ht

 3. @Madbello; ben nu wat meer ervaren met de bijgeleverde software-editor en daarmee kun je sowieso gratis sessies mee maken. Daarnaast heb je voor $ 72,- een 5 CD volle aanvulling met een uitbreiding tot 199 geprogrammeerde sessies. Dus de prijzen dalen en de mogelijkheden nemen toe. Ik heb er in ieder geval heel veel meditatief plezier van en het werkt. Hoe? Ik weet het niet? De lichaamsspanning neemt na regelmatig gebruik zeer snel af tot een staat van totale rust en ik slaap ook veel beter na een rustsessie voor het slapen gaan…

 4. @SirCumSized: Ben zeer benieuwd, laat het weten. Zijn die extra programma's die je moet dowloaden gratis of moet je daar lid zijn en betalen?

 5. Okay, hier een update; heb sinds enkele dagen een Mind Machine (Proteus) in mijn bezit en ik moet je zeggen dat het voor mij een openbaring is tot en met heden. Ik heb verschillende programma's gebruikt die voor energie-toename maar ook de meer relaxation programma's en zeker met de multicolorbril die diverse kleurenflitsen op je netvlies projecteren (met de ogen dicht, natuurlijk) kom ik in hele andere sferen binnen "no-time". Na de sessies voel ik me energieker, minder lichaamsspanning en totaal ontspannen. Kijk het natuurlijk enkele weken aan maar tot nu toe ben ik zeer enthousiast over de effecten die het heeft. Als ik wat meer ervaren ben ga ik ook over tot het downloaden van diverse programma's voor de Mind Machine.

 6. Heb het gister voor de lol is geprobeerd. Gebeurde niet echt veel behalve dat ik na 6 minuten die herrie aan me kop wel zat was, had het gevoel of me kop ging barsten. Maar heb weinig stemmen uit het hiernamaals gehoord.

 7. Het lijkt me dat elke mens anders is, persoonlijk had ik altijd het gevoel dat het meditatieve programma van 60 minuten veel te kort was en in bepaalde fases had ik het prettiger gevonden als die langer zouden duren voor ze overschakelde op een andere fase. Omdat die zo prettig aanvoelde. Snap je wat ik bedoel? Je hebt niet de flexibiliteit om een programma samen te stellen die bij je zelf het prettigste is.

 8. Mmm, juist dat zelf experimenteren is volgens mij niet de bedoeling? Het systeem werkt op audio-visuele frequenties en ik kan me zo voorstellen dat als die frequenties niet in-fase zijn dat het je hersengolven aardig kan opfucken.

  Ik wil er niet zo bijliggen als die knul op Youtube die eruit ziet dat ie door een foute trip heengaat. Mij gaat het juist om een meditatieve toestand te bereiken. Als ik wil trippen zijn daar weer andere middelen voor 😉

 9. @SirCumSized: ik heb ook nog zo'n oude brainmaschine met spanningsmeter in de kast liggen, volgens mij met maar 7 standaard programma's.

  Vraag me af of je ook computer programma's er voor hebt, die zouden een stuk flexibeler moeten zijn om zelf daar mee te experimenteren in plaats van die standaard programma's

  Een breinmaschine werkt in ieder geval anders dan hemi-sync, daar kan je ook modules van kopen, niet goedkoop.

  Maar ik ben benieuwd.

 10. Wow, Madbello; da's een goeie tip van je!

  Ik heb zojuist de Sirius Mind Machine besteld omdat ik op zoek was naar een nieuwe vorm van mediteren. Aangezien ik audio-visueel ben ingesteld, heb ik er veel geloof in dat dit apparaat mijn hersengolven goed kan beïnvloeden.

  Zeker gezien het feit dat ik in de jaren negentig onder invloed van progressieve techno en een goed afgestelde strobo regelmatig in zeer hoge sferen ben gekomen zonder daarbij gebruik te maken van andere invloedsmiddelen.

  Ik hou je op de hoogte of het bij mij werkt….

Reacties zijn gesloten.