#Prince #20TEN: Kopen of downloaden?

Dat is het grote dilemma. Maar het gekste is dat je dit nieuwe album van Prince niet op internet of in de winkel kan kopen, dus ook eigenlijk niet te downloaden. Prince heeft besloten dat het internettijdperk voorbij is en zijn album gratis weg te geven via de krant (lekker ouderwets), wat het geval wil dat het dus toch gewoon te koop is op ebay, aangeboden door mensen die het ongewenst erbij kregen bij de papieren krant en natuurlijk ook gewoon te downloaden via: thepiratebay.org (flac bestanden) of via: btjunkie.org (mp3) voor het geval je oude meuk in een nieuwe jasje wil luisteren en volgens mijn is ook het Prince tijdperk toch echt al lang voorbij.

Met dank aan @PascalS

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “#Prince #20TEN: Kopen of downloaden?”

Maak mij blij en geef reactie :D