INLEVEREN !

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

9 gedachten over “INLEVEREN !”

  1. Sparen voor de toekomst is bullshit, en voorspiegelen dat het na 2008 voor iedereen beter wordt, is al helemaal gelul in de ruimte. De economie van de USA is nu al wankel ,als daar de boel instort, dan gaan wij gewoon mee het dal in, en dan is dat "spaargeld" gewoon foetsie .

  2. Sorry Hoor ! Op welke rekening zetten ze het ? Dat geld gaat er net zo hard er door heen als de rest en wacht maar tot de economie na 1920 weer in een recessie en deflatie zal raken. Weg geld 🙂

  3. Vroeger wel en misschien nu ook, maar ze gaven wel uitgebreid verslag van het volk weer en de gevolgen van dit beleid. Dat gaan we echter wel voelen en misschien nog erger dan na de invoering van de euro.

Maak mij blij en geef reactie :D