Politieagent wil niet gefilmd worden (VIDEO)

En het mag natuurlijk absoluut niet op Internet komen ­čść Dat zal een mooie documentaire worden. Ton van wacholland.org via GeenStijl


Update: Wanneer mag je nou op straat filmen (en dat op Youtube zetten)? Internetrecht door Arnoud Engelfriet

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Politieagent wil niet gefilmd worden (VIDEO)”

  1. Als persoon c.q. individu kun je jezelf inderdaad beroepen op het portretrecht, maar in een "publieke functie" ben ik bang dat je jezelf niet daarop kunt beroepen mits jezelf kunt aantonen dat jouw belang zwaarder weegt dan het maatschappelijke belang wat je overigens als "diender" dient.

    "Waakzaam en DIENbaar", je weet tog? Staat namelijk ook op je embleem en dienstkleding of is dat alleen maar "kretologie" en huisstijl voor je?

Maak mij blij en geef reactie :D