Wat als de olie opraakt? #Docu van #Aljazeera

Empire – Running on empty? 45 minuut durende documentaire van Aljazeera TV. Wat gaat er gebeuren op de run op olie als het op raakt en hoe zullen de dominante wereldmachten er op reageren? Via het ZapLog.nl


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Wat als de olie opraakt? #Docu van #Aljazeera”

  1. Een olieloze maatschappij? Dit zal waarschijnlijk nog wel lang duren maar het kan. Ik ben er van overtuigd dat de maatschappij en dus ook de mens binnen hier en een 100 tal jaar geen olie meer zal nodig hebben of toch in zeer kleine mate. Zie op deze website hoe dit mogelijk wordt:

    Ik denk dat we ons voorlopig weinig zorgen moeten over olie tekorten maar eerder over de gezondheid van de mens, natuur en onze hele planeet. Dat de overheden maar eens werk maken van wat minder vervuilde lucht en vervuild water.

Maak mij blij en geef reactie :D