Ook last van een trillend ooglid?

Het is niet echt erg maar kan wel op denduur erg vervelend zijn. Dus je gaat kijken op een van de duizenden semi-medische zelfhulp forums en meestal als je de oorzaak weet ben je gerust gesteld, maar na het lezen van de reactie van Randy denk ik niet:

Ik wil jullie geen angst aanjagen, maar daar had ik gedurende een korte tijd ook last van. Lange tijd (1,5 jaar) later bleek het vermoedelijk een van de vele symptomen te zijn van een hersentumor. Denk erom dat dit niet het geval hoeft te zijn. Bij mij was dat waarschijnlijk wel het geval.

Met vriendelijke groet,
Randy

Ik vond het wel humor en het staat er al bijna 6 jaar op: dokter.nl maar je weet natuurlijk nooit, een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Ook last van een trillend ooglid?”

Maak mij blij en geef reactie :D