Raar ? NU jij en el

nu-jij-logo.gifTussen gisteravond en vanmorgen was het een beetje een warboel. Ik had in ieder geval tussen neus en lippen door : Balkenende is een absolute LuL gedumpt op NUjij.nl en dat zo maar voor de lol en het blijkt dat de NUjij lezers dol op Balkenende zijn en de stemmen ook en ondanks dat het vanmorgen 40 stemmen had is het weg gehaald van de best gewaardeerde items en dat valt natuurlijk op aan een reactie van jungle rock te lezen : Ik denk dat met deze draad toch wel bewezen is dat berichten handmatig worden weggepoetst en niet automatisch na een bepaald aantal nuniet stemmen. Het heeft er een groot deel van de avond en de hele nacht gewoon gestaan, ook in meest gewaardeerd. Volgens mij is het pas op zijn hoogst een uurtje verdwenen. Zeg maar vlak nadat de redactie op kantoor verscheen vanochtend. Dus natuurlijk voor de fun weer deze reactie als item gepost en ondertussen de titel van het oorspronkelijk bericht van Lul in NUL veranderd en natuurlijk dacht iedereen gelijk dat de redactie van NUjij.nl er achter zat, wat ik natuurlijk gelijk bekend heb dat ik het was, maar dan nog een kostelijke reactie : De NUjijcensuur heeft weer toegeslagen. De titel luidde en moet luiden: Balkenende is een absolute LUL. Als je zoiets terugverandert, krijg je een ban aan je broek. Zo werkt dat hier. Zie ‘Zelfverklaarde pedofiel gesteund door NUjij.nl’ En natuurlijk kon de Opinieleiders het niet laten om daar weer een item van te maken : Mag niet gezegd: Balkenende is een absolute LUL . Ik ben bang dat ik iemand op het verkeerde been heb gezet en zo zie je maar weer hoe raar een balletje door het net kan rollen. Maar wat overblijft is de nuniet knop, waar van die stemming niet zichtbaar is voor de lezer en waarschijnlijk ook niet automatisch werk. Erg transparant allemaal.

10 gedachten over “Raar ? NU jij en el”

  1. Ik sluit mee aan bij Mannie. Ik ben tegen elke vorm van censuur. Tegenwoordig maak ik regelmatig een screenshot om aan te tonen dat er of gemodereerd wordt, of compleet censuur wordt toe gepast..

  2. Hahahahaha je hebt ze weer lekker aan het werk gezet bij nuJij! Maar eigenlijk is nuJij dus NuJijNiet of NuJijMaarEventjesTotdatErGecencureerdWordt. En het beroerde is dat Balkenende toch echt een lul is!

  3. Zoals je weet heb ik een aantal keren iets op nujij gezet, en ik kreeg al snel in de gaten dat er behoorlijk gecensureerd wordt. Ik heb de pest aan censuur, we hebben vrijheid van meningsuiting. Dus plaats ik daar niets meer, sterker nog, ik lees het niet eens meer, ik vind het verre van interessant wanneer je niet mag zeggen wat je wil.

    En ja, Balkenende is een grote lul!

  4. Tis uitkijken geblazen , hele reactie's kunnen verdraaid en veranderd worden…..

    Maar euhhh BALKellende is toch gewoon een LUL of niet soms???

  5. Ik houd niet van censuur. Zeker hier zou je dat nie verwachten. Balkenende is toch ook een lul, dat is best nog vriendelijk gekozen want hij is wel meer dan dat hehe 😉

Reacties zijn gesloten.