Party Time

Eigenlijk heb ik vandaag hellemaal geen zin om te bloggen. Vandaag is het feest en over een paar uur komen een stuk of 25 man over deze beschrijden oppervlakte van 65 vierkantenmeter. Feest dus ! En weer typisch Nederlands. Je kent het wel, een keer per jaar is je kind jarig. Nee dus ! Nederlanders hebben de rare gewoonte om de verjaardag van hun kroost meerdere malen te vieren. De eerste keer, beschrijden op de dag der geboorte zelf, voor de tweede keer, meestal door de weeks, een uitbundige kinderverjaardag met klasgenootjes en vriendjes en dat meestal buiten de deur, als een losgeslagen op hol geslagen kudde en als je geluk hebt blijft het bij een derde keer, bij je thuis op een zaterdag of zondag, met familie en vrienden. En het kind heeft hellemaal geluk als je gescheiden bent, omdat exen hebben de neiging om je te overtreffen en het nog uitbundiger te vieren. De lol van een kind kan niet op hier in Nederland, alles bij mekaar, viert hij zijn verjaardag op zijn minst 3 keer, wat mijn een welvaart probleem lijkt te zijn en een inflatie van je geboorte dag en weer typisch Nederlands.

13 gedachten over “Party Time”

 1. Beetje laat, maarre alsnog gefeliciteerd!

  Enne lang leve die welvaart… 6x verjaardag vieren weetje wel hoeveel kadoos dat oplevert. Je zou bijna wensen dat je ook een kind van gescheiden ouders bent 😉

  Groetjes

  Barb.

 2. Het zijn net Friese doorlopers, Madbello, maar toch van harte gefeliciteerd.

  Ik hoop trouwens wel, dat jij jouw benen uit jouw reet moet lopen voor de bezoekers. 🙂

 3. goeiemorgen hopelijk heb je het feestje overleeft gisteren en heb je ze nu allemaal gehad whahaahaha ja het is toch wat hoe dat allemaal geviert moet worden!!

  fijne dag xx

 4. Heyyyyy Kanjer!

  Nog gefeliciflappert he met je zoon en tis me wat met die welvaart van tegenwoordig om zoveel je verjaardag te vieren. Nou euhhh bloos ik ben er weer tssssk,maar we gaan het rustig aan opbouwen hier en elders whahaaha.En sorry voor de ontstane verwarring omtrent de gelagzaal,maar we gaan er weer met een frisse start tegenaan!

  Liefs van Roos

 5. Van harte gefeliciteerd! haha, en laat het maar een aantal keren feest zijn, het is een kind, dus dat is leuk…

  Hier in de provincie Groningen gaat het net zo, volgens mij overal hoor. Op de dag zelf, kinderfeestje en een dag voor opa en oma en de rest voor de familie!

 6. Gefeliciteerd met je zoon! (toch?)

  Tja duidelijk een luxe probleem om 3x zijn verjaardag te moeten vieren. Ik probeerde het altijd in maximaal 2x (1x voor familie en vrienden en 1x een kinderpartijtje) en dat vond ik al heftig zat!

Reacties zijn gesloten.