Video & Audio Comments

Het is niet nieuw maar nu pas operationeel op madbello.
Het kan niet gek genoeg, dus voortaan kan je hier ook reactie geven via video met je webcam en/of een gesproken boodschap achterlaten.
Deze plugin had ik al een tijd geleden getest, maar toen werkte het niet best en de vormgeving beviel mijn niet, maar vandaag heb ik het opnieuw geprobeerd en kan niet anders zeggen dat best grappig is en persoonlijk vind ik een hele aanvulling voor als je letters te kort komt.

video-comment

riffly.com en de plugin heet : Riffly Webcam Video Comments
Deze dienst is natuurlijk gratis, alleen je krijg even een Google Ads in beeld als je de video en audio comment afspeelt, maar het is niet storen en als je dat echt weg wilt hebben kan je altijd een Premium Riffly accounts nemen, waardoor je van alles extra kan doen, het is alleen een beetje aan de prijs en de gratis variant voldoet volledig aan mijn wensen.

In de comments kan je zien hoe het er uit ziet (eerst item en dan de comment)
Je moet wel eerst de toegang tot je web-cam en microfoon toelaten, opnemen, je kan het nog terug zien en kijken of het naar je zin is, zo niet kan je opnieuw opnemen en als het echt naar je zien is kan je het posten, dus je hebt alle tijd en mogelijkheden om het te bekijken voor het echt online gaat.
Alleen mijn spam filter doet nog even moeilijk, dus schik niet als het niet gelijk online staat ๐Ÿ˜‰ maar voor de rest vind ik het persoonlijk een leuke aanvulling op mijn blog. Wat vind jij er van ?

audio-comment

20 gedachten over “Video & Audio Comments”

  1. @ NickN : Haaaaaaaaaaaa ! Geweldige video comment, ik en mijn liefje hebben genoten en in deuk gelegen en dat was vast de bedoeling.

    NickN ik hou van je, xxx :LOL:

Maak mij blij en geef reactie :D