Het rookverbod op losse schroeven :-) Hip Hip Hoeraaaaa

Rookverbod wankelt

AD.nl - ‎18 uren geleden‎

 -  BREDA – Het rookverbod voor kleine cafés staat op losse schroeven. De rechter sprak café Victoria in Breda gisteren vrij

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “Het rookverbod op losse schroeven :-) Hip Hip Hoeraaaaa”

  1. Ik rook niet, maar ik vind het wel normaal, die uitspraak van de rechter. Ik vind trouwens ook, dat er in café’s waar het personeel geen bezwaar tegen roken heeft, gerookt mag worden.

  2. Goed zo dood aan het rookverbod ook al rook ik zelf niet. Ik wil gewoon weer als ik uit ben geweest dat me kleren ruiken naar uitgaan en als je ze de volgende dag in de wasmand gooit zo iets hebben van “dat ruikt naar avond/nacht die onwijs gezellig was” !!!!

Maak mij blij en geef reactie :D