Benzine op rantsoen

Hier heb ik nou iets wat mijn verbazing schets en weer iets dat je niet zou verwachten. Een OPEC land (Iran) die zijn burgers op benzine rantsoen zet. Ik denk dat president Mahmoud Ahmadinejad daar niet zonder kleerscheuren er van af komt en nu zijn al een paar tankstation de fik in gegaan met de nodige doden en niet vergetend dat deze conservatieve president nog wel een bloggende president is en mo-SLIM genoeg om natuurlijk het buitenland de schuld te geven. Onzemaninteheran.com

iran-benzine-op-rantoes.jpg

6 gedachten over “Benzine op rantsoen”

  1. Het voordeel van een opec-land is wel, dat ze tenminste iets hebben om de mensen op rantsoen te zetten. In 1973 werd Nederland ook op rantsoen gezet, maar toen was er zogenaamd een tekort. Nog nooit lagen er zoveel olieboten voor de haven van Rotterdam als in die tijd.

  2. Het zal wel ergens aan liggen, maar op Iran heb ik mijn eigenlijk nog niet verdiept, maar vond het wel raar nieuws en daat zal vast ook wat achter zitten.

  3. het is wel een feit dat productie van brandstof te wensen over laat, ze moeten alles importeren. Aan andere kant is er een handels boycot door Amerika en de rest. Iran heeft zich nooit eerder druk gemaakt om brandstof want zij zijn producent van grondsof, FOUT. Er zijn buitenlandse krachten die alles aan doen om de boel omver te werpen, denk je niet? Complot theorie, weet je nog?

Reacties zijn gesloten.