Bos keurt megabonussen goed

Wouter Bos keurt megabonussen Nederlandsche Bank goed. Even bukken AUB : geldpraat.nl

Volkskrant - ‎3 uren geleden‎
AMSTERDAM – Tussen schuld en geen schuld aan de crisis zit een groot grijs gebied, zegt Nout Wellink, president van De Nederlandsche Bank (DNB). En hijzelf staat in het midden. Hij wil geen schuld bekennen en hij is evenmin van alle smetten vrij.
De Telegraaf  - AD.nl  - Trouw  - Elsevier

5 gedachten over “Bos keurt megabonussen goed”

  1. Hahaha, Woutertje Kaboutertje; het wordt wel heel doorzichtig die met een grimlach geveinsde “boosheid” van je t.a.v. de vertrekbonussen van die twee mensen van de DNB? Naar het publiek en het electoraat net doen alsof je Bo(o)s bent maar ondertussen wel gewoon je handtekening zetten onder de vertrekpremie. Neem een voorbeeld aan Obama, die zet tenminste een compleet juristencollectief op zo’n vergelijkbare zaak bij AIG en draait de eerder genomen beslissing terug omdat hij weet dat het publiek het niet vreet in de U.S.A.. Maar ja, daar kan iedere burger een wapen op zak hebben en dat hebben we in het tandenloze Nederland (nog) niet….

  2. Wij moeten inleveren en die hoge heren likken elkaars reet wel. Hun hoeven geen zorgen te maken over geld of dat ze hun baan kwijt raken. En als ze kwijt raken krijgen ze nog een paar ton mee ook. Het is gewoon een klote land met klote leiders zitten er alleen voor hun eigen zakken te vullen, als hun het maar goed hebben dan is er niets aan de hand.

    Barry’s last blog post..Een week zonder laptop

  3. Hij kan er wel wat aan doen maar dat wil hij niet. Het gaat namelijk allemaal om vriendjes van hem uit de tijd dat hij zelf nog een hoge functie had bij Shell. Hij zou natuurlijk een brief kunnen schrijven aan de directie van DNB waarin hij dreigt voortaan 90procent belasting te heffen op bonussen als ze er zelf niets aan doen maar daar heeft hij gewoon de cohones niet voor.

Reacties zijn gesloten.