Overal Thuis in Europa

Een project van Henrik Jan Haarink en Esther Kokmeijer.
 Een reis door  30 landen van Europa met als doe het zwarte punt van elke land te vinden, vast te stellen en te proeven. Hier op inspiratiepost.nl kan je zo’n beetje het verhaal lezen waar het over gaat en natuurlijk op : overalthuis.eu het verslag van de bevindingen en metingen.

overalthuis

Het mooiste van die site zijn de foto’s, je moet even doorklikken en zoeken om alle reportages, van landen en plekken te zien, maar zeker de moeite waard om overal het gevoel van thuis te zien en te voelen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Overal Thuis in Europa”

  1. die komt in mijn favorieten ben heel benieuwd zal later lezen thanks Mike lijkt me hartstikke interessant vind alle culturen intrigerend …

    {-♥-}

Maak mij blij en geef reactie :D