Gladio

Peter R. de Vries had niet zo lang geleden daar over, maar wonderkijk genoeg werd hij door de stream media hellemaal dood gezwegen en gisteren door de KRO op Reporter in de herhaling. Wat doet onze regering allemaal achter onze rug ??? De ene leugen na de andere en het gaat er op lijken dat we worden geregeerd door een stelletje criminelen. Voor het geval je de uitzending hebt gemist:

Gladio-Wapens KRO Reporter

En hier onder de oude uitzending van Peter R. de Vries. Een goedendag en tot straks.


Operatie Gladio

9 gedachten over “Gladio”

 1. Mensen zijn schapen blind voor dingen die om hun heen gebeuren, heel soms kijkt er een omhoog………. 😉

  ik kan hier niets zinnigs op zeggen 🙁

 2. Leuk, die Gladio-affaire, eens per drie jaar sinds de eind jaren zeventig komt dit steeds weer in het nieuws. Naar alle informatie die ik hierover heb gelezen en gezien, komt het gewoon erop neer dat binnen ons bestuurlijk apparaat (=regering) er geen toezicht is geweest op bepaalde diensten en hun activiteiten. De diverse regeringen wisten het niet én ze wilden het niet weten. Wat nu te zeggen over ministeriële verantwoordelijkheid, als jij en ik even niet opletten op ons werk krijgen we een waarschuwing óf worden we ontslagen en als een hoogste bestuurder dit doet wordt e.e.a. onder het tapijt geveegd, that's the way it goes…..

 3. Ik had de film gezien, en ik denk dat ik maar eens een wet aan ga nemen dat niemand meer op Gristen partijen mogen stemmen.. Ik reis af naar Brussle..

 4. Ik had dat al gezien die uitzending van peter r. Dacht al gisteren huh dat was toch al bekend. Probleem is denk ik dat al die gelovige weer zullen kiezen voor het cda ofzo, die houden er nu eenmaal van voorgelogen te worden, daarom gaan ze ook elke zondag naar een leugenaar luisteren

 5. Ik heb geen tijd om het filmpje te kijken Mike maar we worden gewoon bedrogen waar we bijstaan joh.

  Liefs van Roos

  (psst is het beeld nu van je netvlies)

Reacties zijn gesloten.