Annunaki in ere herstelt

Creationisme vs Evolutie theorie en de lachende derde zijn de Annunakis. : HET WARE AARDVERHAAL ?

Quote uit de Metro

annunaki

4 gedachten over “Annunaki in ere herstelt”

  1. @ Madbello; Annunaki heeft natuurlijk veel meer mystiek en spreekt anno 2009 wat meer tot de verbeelding. Daarnaast geeft het een “link” met buitenaardse wezens, wat mij in ieder geval wat meer hoop geeft op echt intelligente wezens? En vanuit het perspectief van diverse geloven kan ik wel begrijpen dat het niet te accepteren is dat de mens niets anders is dan een lang doorgeëvolueerde bacterie….

  2. @ SirCumSized : Dat kKoran verhaal klinkt ook niet gek en zou best waar kunnen zijn, als ik op grond spug, wil je niet weten wat je over 30.000.000 op die plek zal aantreffen.

    Maar ik ga voor de 3de de Annunaki 😉

  3. Wat dacht je van de lachende vierde; volgens de Koran heeft Allah , gezegend zij Hij en ik ook overigens, de mens geschapen uit een uittreksel van klei met daaraan toegevoegd een vleugje levenskiem en neergevleid in een bedje van geronnen bloed; hiep-hiep-hoera en klaar is de menspasta….
    Dus wat is nu waar? Annunaki, God, Allah of evolutieleer? Begint al een ingewikkelde multiple choice te worden en er zal nog oeverloos met bijkomende emoties over gediscucieerd gaan worden……

Reacties zijn gesloten.