Tibetanen mogen niet meer reïncarneren

dalai-ama.jpgOf je gelooft of niet. Maar dit wil je echt niet geloven. Hier van zakt mijn broek echt van af. Ik heb wel eens vaker gescholden tegen Chinese regering en zijn psychopathische ambtenaren , maar dit slaat werkelijk alles en alweer een bewijs dat die kanker chinezen van geen kant sporen : Hoge Tibetaanse geestelijken mogen vanaf zaterdag 1 september niet meer reïncarneren zonder toestemming van de Chinese regering. AD 

18 gedachten over “Tibetanen mogen niet meer reïncarneren”

 1. Ze hebben zelfs al een DNA checker uitgevonden om zo vast te stellen of je al eens eerder op de planeet bent geweest..

  Komt volgende week geloof ik op Discovery, of NGG woensdag of donderdag geloof ik, wat later in de avond 🙂

 2. Daar ben ik het wel mee eens.

  Sommige mensen willen ze niet, ook niet in een volgend leven!

  Verbannen blijft verbannen!

  Ha, nog even en mensen worden nog gestraft voor iets wat ze in een vorig leven geflikt hebben!

 3. Ik had het gelezen vandaag op savetibet. Het is de manier om de aangewezen nieuwe Dalai Lama, aangewezen door de H.H. Dalai Lama te laten verdwijnen. Panchen Lama leeft al meer dan 10 jaar gevangen in China. De Chinese regering heeft een 'eigen' reincarnatie aangewezen. De ultieme manier. Wat kots ik van dit walgelijke land!

 4. Zo gek is die wet nog niet, Madbello. Als Boeddhistische monniken binnen hun geloofsgemeenschap een kind uit mogen zoeken en dat kind aanmerken als een reïncarnatie van… Dan zou ik niet graag dat kind willen zijn of in de schoenen van de ouders willen staan. Ik kan mij heel goed voorstellen, dat de Chinese overheid dit verbiedt. Ik zie het ook als rommelen met een mensenleven. Zo'n kind zal nooit meer een eigen leven hebben.

 5. Gewoon stiekem niets zeggen en gaan met die banaan!

  Maar maar wat willen ze dan als ze het toch doen? Het reingecarneerde kind vermoorden?

  Gr. Arianne

 6. En als ze het toch doen? Krijgen ze dan een nekschot? Die Chinezen zijn echt van de pot gerukt, die stinkerds verneuken de hele wereld met hun giftige artikelen, straks liggen we allemaal op de rug door die chinese zooi.

 7. Okay uit-de-hand geschoten Maoïsten, ik zal het niet doen (reïncarneren) maar als het toch gebeurd, zou ik graag zien dat jullie de universele krachten opsporen,aanklagen en gevangen zetten 😉

 8. En dan zeggen ze nog dat dat een intelligente cultuur is… hahahaha.. ik als nuchtere westerling weet kennelijk meer van reincarnatie dan die domme Chinezen.

  Hallo met wie

  Ha Wie met Lo

  *gniffel*

Reacties zijn gesloten.