De laatste dag van de Zomer

th_mmikke01303.jpgVandaag was de laatste werkdag voor het einde van de schoolvakanties in de regio Den Haag en tevens ook de laatste dag van de maand om morgen op de eerste september te belanden. Het voorportaal van de herfst en entree naar de winter. Ik verlang naar de koude droge winter lucht en de donkere dagen, maar waar ik tegen op zie, zij die schijnheilige feest dagen. Wat dan ook. De stilte in het verkeer, straten en winkels heerste vandaag en niet anders dan stilte voor de storm, al vond ik het algemene, financiële, wereldse nieuw deze zomer best schokkend en geen sprake van komkommertijd. Dus volgens mijn gaat september een spetterende maand worden die de wereld zal gaan veranderen. Maar dat was maar zo maar een vlaag van gedachtes uit het niets. Morgen heb ik voor mijn zelf een vrije dag en zag toevallig dat Steve Brown morgen op 1 september een signeer sessie heeft in Amsterdam. Zou dat niet leuk zij om dat te gaan filmen ??? En met kogel gaten thuis te komen ? Maar zondag heb ik ook weer mijn eerste betaalde video opdracht, in de categorie : Bruiloften en partijen, dankzij madbello.tv, maar daar over later meer 🙂 Dus het weekend, herfst en winter staan voor de deur en afwachten wat het weer doet, aangezien ik met de magna op pad moet.

3 gedachten over “De laatste dag van de Zomer”

  1. Hahaha En mij vakantie is nu begonnen. Iedereen lekker naar school en naar het werk dan kan ik genieten van alle rust. Nu hopen op een graadje of 25 en bakken maar in me eentje op scheveningen.

    Voor de rest werkse ennuh niet spijbelen van school 😀

  2. Richting september ??? Over ruim drie uut is het september en wacht maar dat je weer op je werk komt. je vriend Goofy is aardig bezig geweest, maar dat is zo maar mijn gevoel 🙂 Dus niet tot zondag ?

  3. Ja inderdaad we gaan weer richting September de tijd vliegt. Of ik je film opdracht kan bijwonen is nog maar de vraag Mike !!! En de feestdagen worden dit jaar zwaarder dan normaal want ons werk is de week ervoor dicht *****

Reacties zijn gesloten.