Twitteren is …..

Koster en Jojanneke zijn helemaal pist dat ze geen reactie kregen en zo aan die screenshot te zien waren ze vergeten in te loggen 🙂

twitter-masturbatie

Onwijs leuk grappig artikel in DePers over Twitter die voor de rest door de verslaggever elke doel mist.
Of je zo even een account maakt en iedereen gaat spammen met domme vragen en nog verwacht dat je daar antwoord op krijgt.
In Twitter moet je al je liefde en passie stoppen, een stukje van je zelf weg geven en een beetje een stukje van Twitter worden, dan pas zal je de mensen aantrekken die je verdient, die je altijd en overal antwoord zullen geven, het is het zelfde als een relatie, geven en nemen.
Twitter moet een onderdeel van je leven laten worden, je moet het delen met al je apparaten, Twitter draag je altijd bij je en is altijd bij je.
Dan pas zal Twitter zijn vruchten afwerpen : Twitteren is masturberen met je ziel

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “Twitteren is …..”

  1. @ Geertje : Je zou het als foto feed gebruiken naast je blog voor mobiele fotos, dan ben je altijd en overaal aktueel.

    @ Matthijs : Als het niet boeiens is moet je het niet doen natuurlijk, het moet wel leuk blijven en voor de lol.

    @ Belinda : weet voor je begint, kan zeer verslavend werken.

  2. Vindt het vooral handig als je een vraag hebt. Krijg bijna altijd snel een antwoord.

    Dat hele gedoe dat je steeds moet zeggen wat je aan het doen bent vindt ik niet zo boeiend.

Maak mij blij en geef reactie :D