Is Nederland wakker?

images.jpgStemmen op deze politicus/politica brengt U en anderen rondom U ernstige schade toe,  ze doen nooit wat ze beloven of in hun programma hebben staan, worden nooit afgerekend op onzorgvuldigheden en zijn meester in het verdraaien van de feiten en geven het liefst iemand anders de schuld van hun eigen fouten. Wees voorzichtig met het stemmen op deze mensen !

Nou ben ik altijd gevoelig geweest voor een bepaald schrijfstijl waar ik jaloers op ben dat ik dat zelf niet kan, maar soms lees je ook ”stukjes” die van uit het ik geschreven zijn met een analytische inhoud en stand van zaken over Nederland en de Europese Unie. Geschreven door Nexus van Argusoog en deze keer op DKNWZ.eu Hier enkele fragmenten : Nederlanders weten dat de overheid het verzoek van het volk om de Europese Grondwet te laten voor wat ze is, naast zich neer legt, wat hebben ze ons geen angst ingeboezemd, er zou oorlog komen, economisch verval, aftakeling van Nederland zou het resultaat zijn, wij zouden de outcast van Europa worden als wij de grondwet niet zouden erkennen en ja stemmen. Nederland bleef echter weer eens gezond nuchter en stemde ondanks al deze doemscenario’s toch gewoon NEEN. Sommigen beweerden zelfs dat de gemiddelde Nederlander een te laag IQ had om de materie rondom de wetgeving te begrijpen. Neen overheid, neen Europarlementariërs, wij hebben het goed begrepen, met onze hersenen is niks mis, sterker nog, wij weten maar al te goed waarom wij deze grondwet afkeuren.

Dus mensen, dit was maar een fragment ik raad jullie allen om het hele artikel te lezen, ik persoonlijk vond het een goed al dan geweldig goed geschreven stuk. Lees het hier verder : Nederland word wakker !

2 gedachten over “Is Nederland wakker?”

  1. Jij maakt me wat zeg. Moet ik een "boek" lezen om erachter te komen, dat ik een goed verstand heb.

Reacties zijn gesloten.