Bobby Blog 2.0 op eKudos

bobby-blog-20-op-ekudos

Verboden te linken naar Trouw en de Volkskrant en toch op eKudos.nl

3 gedachten over “Bobby Blog 2.0 op eKudos”

 1. @ Johnito : Hellemaal met je eens, maar het staat zo raar en het klopt voor geen meter dat je niet dan 50 keer zou mogen linken.

  Maar wat die Cozzmoss gaat doen is nog afwachten, het zou niet de eerste keer dat ze een blogger te grazen hebben genomen, maar inderdaad terecht dat ze mensen aanpakken die content schaamteloos kopieert en laat staan dat ze ook geen link terug geven, het is hun brood.

 2. Het leukste is natuurlijk wat er heel droog onder donderpreek op Trouw.nl zelf staat:

  “© Trouw 2009, op dit artikel berust copyright.” 🙂

  Verder lijkt de soep niet zo heet te worden geslurpt als ze is gemorst, als ik dat stuk zo zie.

  “De suggestie dat we onschuldige bloggers aan de haren naar de rechtszaal gaan slepen, is onjuist. Wat doen we dan wel? Cozzmoss speurt op internet naar gekopieerde Trouwkopij. Het bedrijf brengt in kaart op welke site die is aangetroffen, welke onderneming of organisatie daar achter steekt, of er geld wordt verdiend met onze eigendommen etcetera. En dan nog wordt er niet direct actie ondernomen. Adjunct-hoofdredacteur Gerbert van Loenen neemt de door Cozzmoss opgespoorde schendingen geval per geval door.”

  Overigens zie ik zelf ook wel eens hele blogs van mezelf terug op andere blogs. Niet erg, zolang er naar mijn blog wordt verwezen of gelinkt. Maar soms zie ik ook dat iemand het plaatst zonder enige link naar mijn eigen blog. En dat IS gewoon aso. Wat dat betreft geef ik Trouw groot gelijk met deze maatregel.

Reacties zijn gesloten.