Obama ALIEN Project

De poppen zijn aan het dansen en 2012 voor de deur.
Is Obama de verlossing voor de wereld of zal het de wedergeboorte zijn van een levende mummie legende ?
Op weg naar de nieuwe wereld met de reïncarnatie van Pharoah Akhenaton en Queen Nefertiti : the alien project

obi-1

obi-2

8 gedachten over “Obama ALIEN Project”

  1. Vergeleken worden met Achnaton is geen compliment. Hij trok zich volledig terug in zijn eigen stad Akhetaten en liet Egypte een beetje aan haar lot over. Achnaton was een verlicht ziener die geloofde dat iedereen zijn eigen lot bepaalde en dat daar geen leider voor nodig was. Op zich een mooie gedachte maar zelfs vandaag de dag is onze wereld niet klaar voor een maatschappij zonder leider.

  2. Onzin, volgens de hoge verwachtingen van de wereld en gehyped door de internationale pers is Obama gewoon een reïncarnatie van Jezus. Shall we say: “black Jezus, white Devil”? Voor diegene die de voorspellingen van “worden wij wakker” hebben gezien zou Obama ook nog eens de herboren anti Christ kunnen zijn die uiteindelijk op de Golan hoogvlakte zijn ware gezicht zal laten zien? Vragen, vragen en nog eens vragen?

  3. er zijn altijd weer mensen te vinden die vergelijkingen zalig vinden, ik vind m ver gezocht maar wel grappig!

    lia’s last blog post..Answers

  4. Die lui vallen lelijk door de mand! Van farao Achnaton lijkt slechts de onderste helft op Obama, en de dubbelgangster van Michelle is absoluut niet Nefertiti, maar is overduidelijk koningin Teje (wsch. de moeder of tante van Toetanchamon).

Reacties zijn gesloten.