Gestoorde ouders ???

Je zal het niet geloven, maar dit kind is maar 7 jaar. Hij is trouwens een jongen al zou je het niet zeggen, maar kijk en oordeel zelf maar en vertel mijn wat je van zulke ouder vind.

13 gedachten over “Gestoorde ouders ???”

 1. Die ouders zijn echt ziek, ik weet niet wat ik op latere leeftijd mijn ouders zou willen doen maar ik zal zo kwaad zijn denk ik dat ik ze wel zal willen *** Ik hoop dat het voor dat kind nog goed afloopt als hij ouder is, en die ouders moeten hier voor de nodige jaren voor in de gevangenis vind ik voor kinder arbeid en kinder misbruik/mis behandeling.

 2. Belachelijk….en ik ben dan een leek op dit gebied, maar het lijkt me ook nog eens niet gezond voor een kind in de groei.

  Het lijkt erop dat hij het zelf wil, maar toch, je kunt ook overdrijven!

 3. Pfffff… ik vind het sick om een kind op zo'n jonge leeftijd zo hard te laten trainen. Zo'n kind moet buitenspelen en helemaal niet met spieren en overdadig trainen bezig zijn!

  Maar gelukkig lees ik hierboven dat het spartaanse gedrag van het gezinnetje inmiddels iets weggeëbd is…

 4. Ik heb een documentaire over "little Samson", dit jongetje gezien, op RTL5 en Vedat heeft gelijk. Zijn ouders, gevluchte oostblokkers en ook body builders, hebben hem "vrijwillig" getrained tot wat ie daar is. Overigens zonder anabolen, maar nu hij ouder is en zijn ouders gescheiden zijn leeft hij wat minder spartaans en heeft hij meer plezier als kind. Dus toch nog een happy ending? ;-(

 5. Ik heb er al eens over gehoord. Ik dacht, dat het jongetje verplicht af moest trainen. Maar die ouders zijn zo gestoord als een deur.

 6. Ik kan er niets aan doen, maar ik vind de ouders onverantwoordelijk. Hoe zal zijn gezondheid zijn als hij 40 is? Het is gewoon ziek dit, maar dat is mijn mening..

 7. Levensgevaarlijk want als het een jongen is en dan zo eruit ziet,verders kan ik beter mijn mond houden geloof ik.

  Dat zijn geen ouders gewoonweg!

 8. Daar word je toch niet goed van!!!

  Die ouders zijn gestoord!

  Een kind kan dat nooit zelf willen; en er zo uitzien? Kan dat zonder doping?

  Jech!!!

Reacties zijn gesloten.