Comment LUV = Liefde voor je Reageerders

Even voor de verandering een nieuwe plugin geïnstalleerd : commentluv.com. Wat doet Comment LUV of liever gezegd love ? Als iemand een reactie geeft en zijn naam en link achterlaat van zijn weblog, zal deze plugin proberen een rss te vinden en de laatste post of item van de reageerders onder zijn reactie te plaatsten, als dat geen liefde voor je commenters is dan weet ik het niet meer, in ieder geval een makkelijke manier om je eigen blog hier op madbello te spammen ! Tenminste, Dat hoop ik.

Hier kan je een voorbeeld zien hoe het hier onder de reactie er uit ziet, en deze keer is deze plugin niet alleen geschikt voor WordPress, maar ook voor : Drupal, DotClear, Blogger, Typepad en Godaddy. Wat wil je nog meer ?

29 gedachten over “Comment LUV = Liefde voor je Reageerders”

  1. Ik ben al een tijdje overgestapt van een eigen comment systeem naar die van Intensedebate, dus kan geen eigen apps meer op het reactie systeem op los laten 😉

 1. @Madbello:
  Klopt. Maar de url’s naar de XML en de Atom staan luid en duidelijk vermeld in de head-sectie van mijn blog. Je mag dan toch verwachten dat CommentLuv op z’n minst in staat is om één van deze feeds te kunnen lezen???
  Conclusie: CommentLuv is knutselware!

 2. @ patrick : Daar heb je wel gelijk in, maar dit nodigt ietje meer om daar op te klikken, vooral als de titel je aanspreekt.

  @ Actiefront! / Rokersdag.nl : Je kan niet alles hebben 😉

 3. @ Monique : subscribe to comment plugin hoef je weinig van te snappen, het doet gewoon zijn werk zonder dat je dat ziet, als iemand dat vinkje aan doet en je kan inderdaad zien welke onderwerp, hoe veel en na een tijdje zie je inderdaad de bomen het bos niet meer.
  Maar moet je echt niet naar kijken, wie wat bijhoud, anders word je gek.

  @ Jager : Hoe zo ??? Jij ben toch ook lekkere gozer ? 😉 en dat hartje krijg je van mijn met heel veel liefde.

  @ Frank : Zou het echt daar aan liggen ? 😆

 4. @ Monique : Je snap er geen moer van, maar het werkt wel ;-), ik moet toegeven dat ik het ook niet echt snap en eigenlijk geen tijd om het fijne er van uit te zoeken. Later meer

Reacties zijn gesloten.