Bios moment

Ik vind het altijd een ramp om in Den Haag naar bioscoop gaan. Of het draait niet op de gewenste tijd, of je moet naar Scheveningen omdat het niet in de binnenstad draait, aangezien ik niet van drukte hou, wel van SF, actie, fantasy en art house. Maar waar ik hellemaal Pist-Off over ben, is dat ze Planet Terror en Death Proof apart draaien, terwijl deze twee film achter mekaar moet zien, wat in de meeste landen ook zo gebeurt. Alweer die tyfus Nederlands bioscoop beleid en rede te meer om het te branden en illegaal te kijken. Maar niets gaat boven een film in de bioscoop te zien en mijn volgende zal zijn : 1408 en wat ik nog niet kende en nog moet uitkomen is : No country for old men. Ook alweer zo een weirdo film, waar het ultieme, zinloos geweld zegeviert. Dus vergeet niet al die trailer te kijken die onder de linkjes zitten. Alvast eetsmakelijk en voor morgen een fijne werkdag.

No country for old men


32 gedachten over “Bios moment”

 1. Wie zal het zeggen!! Maar ik zou het maar op je eigen charmes gooien. Je moet ze niet teveel eer toeschrijven πŸ˜‰

 2. Sorry Madbello, ik vertel het nog wel eens. Ik denk dat de fam. Smaakloos ook meeleest. En dan bedoel ik met name de franse familie.

  Fijne avond

 3. @Madbello; ik bedoelde écht in de bios, ongelovelijk hé! Is dat laatste een hint πŸ™

 4. Ga je van me tegoed houden Madbello! want ik keek net effe op de kaart en kweet ut niet zeker.Maar je gaat het adres krijgen πŸ˜‰

 5. @Madbello; ik bedoel écht in de bios. Is bijna niet te geloven hé!

  Was het er ooit gezellig dan, of is het een hint? πŸ™

  Gebed zonder eind als je het mij vraagt.

 6. @Madbello;LOL.. altijd vol humor hé! Het mooie is dat je ook niet in de rij hoeft te zitten. Je hebt er ook de 'loveseats'. Kan het nog romantischer!

 7. @ Dat is zeker Roos, vooral als net het circus theater ook op de zelfde tijd uit komt. Dat is dan echt een ramp.

  Adressen zijn altijd welkom πŸ™‚

 8. Weet nog niet de straat aldaar,maar als je net voor het circustheater links een straat ingaat dan kan je daar je auto neerzetten zonder te betalen πŸ™‚ Intresse geef maar een gil en ik zoek effe de straatnaam op voor je,kijk ik nou nooit naar namelijk.En ach hebbie effe een wandelingetje want je moet vaak zo irritant lang wachten bij die k*tgarage daar.

 9. Dan hebben wij het hier maar luxe in de bios. Hapje, drankje erbij… en zelfs een sigaretje. πŸ™‚

 10. @Madbello 1473

  Het is nu nog steeds fantastisch. Wat SirCumSized al zegt, die bios in A'werpen heeft zoveel voordelen. Alleen de stoelen al zijn een genot.

  En inderdaad, door de comfort kan je daar makkelijk 3/4 films achter elkaar blijven zitten.

 11. ik ken al die films niet, het is wel de moeite waard om ff op te schrijven..

  ik ga verder weinig naar de bios, kijken meestal een dvd'tje

  gelukkig las ik je berichtje,ik hoop dat je vanavond alles weer inorde krijgt, ik baal er wel van

 12. Ha, geluksvogel, jij kan kiezen naar welke bios je wil..hahaa, waar ik woon is er geeneen bioscoop. We hebben een theater en daar houdt het mee op. Bedankt voor de tips! Maar eh..voor mij geldt hetzelfde als Redstar, de bestelling voor No Country for Old Men is de deur al uit en heb ik morgen binnen!

 13. @ Belinda : De rijen vallen mee als je gaat na dat ze een tijdje gedraaid hebben en een paar uren niet roken is ook best wel lekker, des te lekkerder smaakt het daar na πŸ™‚

 14. Ik ga nooit naar de bios. Ik heb een hekel aan lange rijen en ik wil liever films zien op momenten dat het mij uitkomt.

  Ik kijk ze dus liever op DVD. Met de home cinema set hard aan lijkt het net de bios en je kunt lekker ondertussen wat snacken, drinken en roken! πŸ˜‰

  Ik hou deze twee in mijn achterhoofd maar zal ze zeker vergeten zijn als ze uiteindelijk op DVD uitkomen…

 15. @ Roos : Ik denk dat ze dan twee film kunnen verkopen, tewijl The Pirats ook 3 uur duurt, maar antwerpen is inderdaad een beetje ver als je vaak naar de bios gaat, dan maar 14 euro betalen voor de parkeer plaats in Scheveningen en je vraag je af of de auto ook een film krijg te zien en hij word niet eens gewassen. Oplichters !

 16. @ Richard : Daar ben ik vorige week geweest, maar wel veel trappen.

  @ S.C.S. & Stephan : In Antwerpen ben ik voor het laatst 10 jaar geleden geweest, het was echt geweldig, ik heb daar toen 4 film verschillende achter elkaar gezien.

  @ Vedat : Wat is er met je leeftijd mis ? πŸ˜‰

  @ Mannie : Ik weet het, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit πŸ˜‰

  @ Ren smurf : Ik zeg het weer : Het gaat niets boven een film in de bios, met lekker grote bak popcorn πŸ™‚

 17. 1408 lijkt me wel wat Madbello πŸ™‚

  En wat raar dat ze dat hier dan niet achter elkaar laten zien en elders wel pfff *zucht effe met je mee*

  Maar om nou naar Antwerpen te moeten om film te kijken,zie ik toch ook niet zitten.

 18. Ik ben het helemaal met Stephan eens; wij gaan zelden naar de bios maar àls we gaan, dan in Antwerpen; je zit daar business class, geen irri-phone's en opgeschoten lawaai-jongeren en op één of andere manier waarderen ze daar meer een goede film, men zit en geniet van de voorstelling.

 19. 1408 heb ik gezien, echt stephen king. Ik ga alleen niet naar de bioscoop en er zal een wonder moeten gebeuren voor ik dat wel weer zal kunnen. Die andere 2 of eigenlijk een moet ik nog kijken

 20. Probeer Antwerpen. Het is een eindje rijden maar dan heb je ook wel wat. Daar houd ik altijd mijn wekelijks bioscoopbezoek.

 21. 't Zijn wel bijzondere films, zo te zien, Madbello. Zelf zou ik er niet voor naar Scheveningen rijden, maar ja, dat zal wel aan de leeftijd liggen, denk je niet.

Reacties zijn gesloten.