Yvonne van Hertum vs Mart Hauser

Anti-pedofilie-activiste Yvonne van Hertum en Mart Hauser uit Arnhem moeten binnen een maand de smaad, fotos, geluidsfragmenten en elkaars persoonsgegevens van hun sites te halen. Dat heeft de Rotterdamse rechter woensdag besloten. AD.nl + megastadfm

Het verhaal:

Vanmiddag om 13.45 was het dan eindelijk zover. De zeer druk bezochte rechtszaal stond onder leiding van niemand minder dan de President van de Rechtbank zelf mr. W. van Veen. TV Rijnmond had graag opnames willen maken, maar de eiser in dit kort geding wilde dit absoluut niet hebben. Beetje vreemd, want hij beweerde altijd dat Yvonne liegt. Zo had hij de hele Rotterdamse bevolking duidelijk kunnen maken dat dit zo was terwijl de President van de rechtbank dit goed vond. De eiser heeft toch niets te verbergen?

Met alles van de advocaat van Yvonne Mr. van Elswijk die maar 3 dagen tijd heeft gehad om de verdediging te maken, werd de eis van M van tafel geveegd. Geen schadevergoeding van €7500, geen inkomstenderving voor het bedrijf waar M werkt €8000,- Geen hotel overnachtingen, geen telefoonkosten, niets van dit alles.

Duidelijk was aangetoond dat M contact heeft gehad met Rene Wever. Onder de uitstekende visie van de president van de rechtbank te Rotterdam werd de zaak meerdere malen geschorst, omdat de advocaat en eiser met elkaar in conclaaf moesten. Na een uur werd er door de President van de Rechtbank voorgesteld om samen met de eiser en zijn advocaat en Yvonne en haar advocaat tot een compromis te komen. Weer werden de arme toehoorders de zaal uitgestuurd. Onderling overleg tussen mr. Kaiser, en Mr. van Elswijk leidde tot een oplossing. Dat heeft ongeveer 10 minuten geduurd eer iedereen weer naar binnen mocht.

Er is besloten dat zowel M als Yvonne niets meer over elkaar op het internet zullen schrijven. Dat Yvonne zal vragen aan de beheerder van SKS om berichten te verwijderen als deze er nog staan. Maar M heeft een zware dobber aan dit geheel. Hij heeft overal de naam van Yvonne zwart gemaakt. Ook bij de media. M mag Yvonne niet meer bellen, lastigvallen via email, en al helemaal niet meer via MSN. Kortom Yvonne heeft rust!

Eén van de eisen van M was een rectificatie, deze werd a la minuut van tafel geveegd.

Wij zijn trots op onze Yvonne, die duidelijk klip en klaar antwoord gaf op de vragen van de President van de Rotterdamse Rechtbank. Yvonne kondigde op de valreep nog aan dat zij een KG tegen “getuige a charge” Leon Paalman aan gaat spannen, en tegen de andere lastersite van overvonne.

Wordt vervolgd!…..

stopkindersex.com vs overvonne.org

Dit was een reactie op dit :  www.stopkindersex.com moet website opschonen

4 gedachten over “Yvonne van Hertum vs Mart Hauser”

 1. Dit stuk is regelrecht overgenomen van SKS zelf en rammelt aan alle kanten. Ik ben bij die zitting aanwezig geweest en heb hele andere dingen gehoord. Zo is er bijvoorbeeld nooit gezegd dat duidelijk vastgesteld is dat M.H. contact heeft gehad met René Wever.
  Er is gezegd:
  quoteM.H. heeft een hele lijst telefoonnummers, die door yvonne op sks gepubliceerd waren, afgebeld. Pas veel later bleek daar ook het nummer van de moeder (!) van René Wever tussen te staan. M.H. had echter nog nooit van deze man gehoord en wist dus ook niet wat deze man op zijn kerfstok had.{/quote]

  Dat is heel wat anders dan wat er in dit stuk beweerd wordt. Zo kan je iedereen wel in een kwaad daglicht stellen.

  Léon P. wacht nog immer op een aankondiging van een KG, aangespannen door yvonne tegen hem.
  Overvonne.org wacht ook. Die kan vast heel lang wachten, want yvonne heeft geen idee tegen wie ze dan een KG moet aan gaan spannen. Overvonne.org bestaat uit verschillende eigenaren en yvonne denkt heel veel te weten, maar ze heeft geen idee wie nu die verschillende eigenaren precies zijn. Dat wordt moeilijk post bezorgen…

  @madbello, je zou er goed aan doen om eens wat verder te kijken dan je neus lang is i.p.v klakkeloos alles over te nemen van wat men op SKS publiceert.
  Niet alles is wat het lijkt…

  In de rechtszaal zei yvonne overigens dat de website al sinds 8 maart 2008 niet meer op haar naam staat. Ik heb bewijzen in handen waaruit blijkt dat de website in november 2008 nog immer op haar naam geregistreerd stond. Dat heeft niets met administratief handelen te maken. Een ieder die een website over laat schrijven weet dat deze info binnen 24 uur aangepast is.

  Verder beweerd ze ook niets met de donaties van doen te hebben. Ook daar heb ik bewijzen van in handen dat dit gelogen is. Een Paypal rekening die op haar naam geregistreerd staat zegt mij genoeg.

  Ze heeft gelogen tegen haar advocaat en tegen de rechter. Aanstaande dinsdag staat ze alleen voor de rechter. Er is geen advocaat meer die haar verdedigen wil. Zelfs mr. van Elswijk niet.

  http://www.ekudos.nl/artikel/144746/yvonne_van_hertum_vs_mart_hauser

 2. Iedereen die met een pedo bevriend of voor een pedo opkomt is net zo smerig en net zo fout als een pedo zelf. Pedo zijn de gorste smerigste dingen die maar op aarde kunnen rondlopen. Die gasten moet je op een onbewoond eiland zetten met ze alle. Binnen een aantal jaar ben je van ze af want voortplanten kunnen ze niet, en ze kunnen alleen elkaar misbruiken.

Reacties zijn gesloten.