coveritlive.com Live Blogging 2.0

Live Blogging 2.0 ? Ik heb even deze dienst getest na dat ik het hier gezien had : Live verslag van ‘Stop de Persen
Opzicht een leuke tool om een live debat op te zetten bij een event in je weblog.
Aanmelden op : coveritlive.com en daar na heb je in een paar muis klikken je live Blog geactiveerd, de script kopiëren op je weblog of site en klaar is kees. Je hebt niet echt veel instellingen, je kan een begin en eind tijd instellen, een pool integreren, nog eens video invoegen en nog een paar van die dingetjes.
Het enige nadeel vond ik dat elke reactie eerst door jouw goedgekeurd moet worden op de site van coveritlive.com zelf en je kan wel maximaal 10 regeerders de machtiging geven om hun reactie gelijk te plaatsten.
Het is dus niet echt te gebruiken als chat sofware en ook niet zo bedoeld, maar misschien voor andere doeleindes wel handig.
Hier kan je mijn persoonlijke coveritlive.com Live Blogging 2.0 zien op mijn TESTAREA en laat daar een reactie achter of natuurlijk ook hier onder te zien, maakt niet uit.
Oh ja ! Ik vergeet bijna het belangrijkste : Ja kan ook Twitter gebruikers aan toevoegen en die Tweets komen dan wel automatisch er in 😉

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “coveritlive.com Live Blogging 2.0”

Maak mij blij en geef reactie :D