Een Saaie Paranormale avond met MADBELLO

Famous Belgian Paragnost Medium Eric Naeyaert tegen de redactie van grenswetenschappen.nl
Gisteren was het een saaie dag, zo als de avond zelf en zo als gewoonlijk woeden hier en daar op een van mijn blogjes wel eens een discussie buiten mijn interesse om en geef daar voor de rest weinig aandacht aan, zo ver het niet te erg word en had al een mail gekregen met het verzoek om een naam te verwijderen.
Zo lang het allemaal vriendelijk gaat vind ik het best en ben niet zo iemand die alles gaat checken op IP of wat dan ook, tot ik een mailtje kreeg van de redactie van grenswetenschappen.nl. Ik kan veel hebben maar niet als iemand een discussie probeert te beïnvloeden en manipuleren door onder verschillende namen reacties achter te laten en laat het toevallig zijn dat al die verschillende namen een het zelfde IP-adres hebben, die ook toevalligerwijze uit België afkomstig is, buiten het feit dat het lot bepaald heeft dat het ook nog een dorp is met de naam Melsele waar toevallig Famous Belgian Paragnost Medium Eric Naeyaert woont, die niet zo lang geleden een zaak had aangespannen tegen grenswetenschappen.nl waar de klacht door Belgische rechter ongegrond werd verklaart.
Maar om een heel lang verhaal kort te maken, kan je beter het allemaal lezen op : grenswetenschappen.nl die kunnen het zeker beter vertellen dan mijn en mijn rol daar in lees je na de helft van het artikel en welkom in de paranormale slangenkuil vol intriges en bedrog.

de-atheist

7 gedachten over “Een Saaie Paranormale avond met MADBELLO”

  1. Ach, ik ken diverse mensen die als medium werken en die zich kwets- en dienstbaar opstellen naar hun cliëntele omdat ze voelen dat hun extra zintuig in dit leven is gegeven om de mensheid te helpen waar nodig. Een waarlijk medium zou zich m.i. niet druk maken over wat anderen over hen zeggen want geluld wordt er toch wel, zo zijn mensen nu éénmaal en verschil van mening mag er ook zijn. Bij een “medium” die begint te tieren en te blazen als iemand hem of haar aanspreekt op hun gave zet ik sowieso vraagtekens? Typisch een geval van iets te veel Ego en wat minder een gave, veel wijsheid en geluk in een volgend leven Eric, je hebt nog een lange weg te gaan in je diverse domeinen van zelfbewustwording als ik dit zo lees?

  2. Mee eens! gladloper brrrr en daarom hé, maar ja je heb ook goeie natuurlijk, alleen in dat vak wel moeilijk de goeie eruit te halen! Straks weer een paranormaal beurs te Rijswijk hé 😉

    OT: kan niet bij mezelf komen *snik* nee joh was maar waar dat ik een iphone had … ja me look en dat plaatje met social gaming erin gekregen van Magicmoon whahahahahaa

  3. Yvon : O ja zekers ! Het is van mijn hobby’s maar een paragnost moet niet andere zwart gaan maken door discussies te manipuleren en verschillende namen te gebruiken.

Reacties zijn gesloten.