Ik ga weg uit dit kutland

Ik verlaat Nederland. En dat zijn alweer mijn woorden niet, omdat ik het hartstikke naar mijn zin heb in dit land, maar wel mijn gemeende excuses voor al het slechte nieuws van de laatste tijd.

Op een of andere manier check ik de verkeerde nieuws bronnen en de spiraal van de nieuwe tijd zit er aan te komen, maar ik beloof beterschap al zal het even duren. Voorlopig is de politiek alles aan het verneuken zonder doel en richting, en heel Nederland achter zich aan het slepen en Sarah Verroen verwoord het goed: ”Binnen 15 jaar wordt, meen ik, 53 procent van de Haagse bevolking gevormd door allochtonen en over honderd jaar is Nederland een getto geworden”. Lees het verder op : De Pers

15 gedachten over “Ik ga weg uit dit kutland”

 1. Nederland is een KUT LAND geworden..Je kan hier geen cent maken. Pas HBO afgestudeerd, heb meer dan 500 plekken gesolliciteerd en totaal geen kans. Ik woon in Den Haag.. Ziek voor woorden.

 2. Nederland:

  Land met (hoger opgeleide…) inwoners voor de collecte voor onze bankdirecteuren en pensionfondsen, een loer gedraaid in een vicieuze circel van hypotheekrenteaftrek en een tekort op een pensioenfond twv 30 jaar pensioen & onze economie zouden onze huizen zijn.

  Onze vrolijke HBO-autisten van de VVD hebben zelf gestemd op de roofdieren van onze maatschapij.

  Naar mijn idee is onze technologische welvaart gestoeld op onze voorouders, referentie naar landen waar het slechter gaat is een regelrechte verwijzing naar een redernatie "HBO/VVD autisme" (prooidieren).

 3. ik ga weg , NL joden dwingen mensen tot islam dwingen mensen om naar moskee te gaan , ik wil geen islam . ik wil vrij zijn
  er is geen vrijheid in NL

 4. de overheid hier in dit land is dom, ziek en achterlijk, ze denken dat ze nog wat van dit land kunnen maken, maar het eniste wat ze doen is een nog groter kut land van dit land te maken.
  en maar denken dat ze slim zijn, nou als het zal kunnen zal ik weg zijn zodra ik geld genoeg had maar ja dat zal wel nooit gebeuren. mark rutte ga zo door en die oproer kraaier wilders dat stuk stront. moeten ze met ze kop door de wc moeden douwen wat een lul is dat wat een vreselijke eikels zijn dat

 5. Ik vind Nederland een erg ziek land. ik zou het beschrijven als een leeg dor woestenij land zonder water. Een land zonder liefde zonder cultuur is een woestenij. en die houding van tolerantie maakt alles kapot. NEDERLAND IS HELEMAAL NEP! niemand is gelijk en discriminatie voert de boventoon. misselijkmakend. Ik haat dit land. Als ik keuze had, was ik weg uit dit vreselijk land.

 6. Nederlanders zijn hypocriet, lachen in je gezicht maar zeiken en klagen over alles wat los en vast zit.
  Armoede ? Hier is geen armoede want niemand gaat dood van de honger.
  Racisme neemt sterk toe, de rijken worden met de week rijker en de armen ? Die zoeken het maar uit, dan gaan ze maar naar de  aldi of zo, of de voedselbank.
  Degeen die echt lachen zijn banken en verzekeraard, dat zijn pas echt schooiers !!

 7. vuil eigenikkerig typhes land egoistische klote samenleving ik reed een keer naar mn werk op een fietspad paseert mij zon kutwijf waar het egoisme vanafstraald ik keek haar spijtig achteaf gezien aan knippert ze snel met dr express naar beneden kijkende ikkke en de rest kan stikke ogen en fiettst verder als ze maar lekker raak gereden wordt als ik dit zie gebeuren doe ik niets hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahavuile kanker trut

 8. In 1961 vond ik nederland al een kut land met een kut baan en een kut baas, wegwezen was mijn motto de wereld zien, Heb jaren in guatemala gewoont en zit nu al 35 jaar in de florida ben nu 64 jaar.

  Heb je het niet naar je zin in je omgeving? wegwezen is mijn advies.

  It"s fucked up every where!

 9. Mijn vriendin en ik willen ook weg uit Nederland, maar na wat verkenningen in Frankrijk en Italië kwamen we er al snel achter dat we ook in dié landen een enorm hoop onverdraagzaamheid en sociaal economische malaise zouden tegenkomen. Het is kennelijk een mondiaal probleem geworden; naar mijn mening heeft de individualisering van de mens dit met zich meegebracht; er is geen groepsgevoel meer, ieder voor zich en als je maar kunt shoppen, op vakantie gaan en je "brood en spelen" hebt. No way back and a little future….

 10. Ik vermaak me wel, daar niet van. Ik heb ook een goede reden om hier nog te blijven, mijn kinderen! Die gaan eerst hun diploma halen alle drie, het duurt nog drie jaar, mits ze niet blijven zitten, voordat de jongste haar diploma op zak heeft en dan gaan we pleite.

  Weg hier!

 11. Ik heb het prima naar mijn zin in Nederland en zolang ik niet in de Randstad hoef te wonen, vindt ik het geen probleem 😉

Reacties zijn gesloten.