Arminius the Terrible is geband op NUjij.nl

Wat is er gebeurd ? Omdat alle pro Israel schreeuwers een ietsie pietsie TE veel een podium kregen, heb ik een topic geplaatst; Anti Israel Topics verwijderd van Nujij.nl ?
Ook Arminius the Terrible is vanaf vandaag geband op NUjij.nl

Daarin schreef ik, dat Ilse Media eigenlijk van Sanoma Uitgeverij is. En dat Sanoma weer eigendom is van een Joodse eigenaar.
mosaisk.com/Torben-Lund/Finland-Politics-Immigration-Jews
Dat was tegen het zere been van de redactie van NUjij.nl en hup, een ban aan mijn broek. Nee op de waarheid zit men niet te wachten bij de redactie van NUjij.nl

Gepost door : Rick

13 gedachten over “Arminius the Terrible is geband op NUjij.nl”

 1. @jvdheuvel: Ik heb tot nog toe, behalve een paar keer niet echt last van bans of zo. Maar vind het een geweldige actie en maak er item van 😉 bedankt.

 2. Je mot gewoon NUjij bannen. Seriously.

  Wij hebben dit nu gedaan en het is echt heerlijk. Het scheelt wel wat clicks maar je hebt ook al dat gezeik niet.

  Wij hebben het nu zo gedaan dat als je vanaf nujij klikt op een link naar ons, de gebruiker een popup (met de boodschap “NUjij staat op de zwarte lijst, voor vragen: info@nujij.nl“) te zien krijgt en vervolgens wordt geredirect naar een cursus lezen voor groep 3.

  Als meer bloggers dat zouden doen dan zou NUjij misschien wat minder bizar dictatoriaal opereren.

  Of naar de klote gaan. Kan ook natuurlijk.

  Anyway het scriptje dat wij hiervoor gebruiken kun je zien in de source, precies onder de HEAD tag, van onze site.

  Voor meer info google: krapuul ban nujij

  Succes!

 3. Mmmm.. wij hebben slechts 1 keer 5x gestemd (idd aantal collega's van één IP-adres, groot bedrijf) op een artikel, wat dus resulteert in banned for life voor alle accounts en geen enkele respons van de redactie. We hebben wel collega's gevraagd eens te stemmen als ze onze artikelen langs zien komen maar dat was dus een slechte keuze.

  Vervelend, omdat we om uitleg vroegen bij de redactie, met een cordiaal excuus en de diepe belofte om ons aan welke regels dan ook te houden. Er zullen genoeg mensen zijn die -tig keren stemmen via IP-wisselaars (die software hebben we uiteraard in huis) en nog steeds zo werken. Apart, maar ja…niet echt een functionele methode om nieuws te delen lijkt het.

  Dank voor je reactie!

  Merijn

 4. @Merijn de Boer : Al met 15 stemmen kom je op de voorpagina en als je uit het zelfde ip-adres met verschillende account systematisch artikelen van die ene site plaatst en stemt, dan word dat gezien als SPAM!!!

 5. Hier in Barcelona hebben wij als gehele redactie een ban gekregen van Nujij.nl omdat we onze recensies probeerden te pitchen. Er werken hier 150 mensen, waaronder een aantal Nederlanders, die kennelijk niet mogen stemmen op onze artikelen (wij testen gratis software op de redactie). Het mailen van nujij.nl levert overigens helemaal niets op.

 6. "Wees blij dat je een ban hebt gekregen, zie het als compliment"

  Dat zullen 'Janine Nose', 'LopendeDieren' en 'JNLD' dan maar doen 🙂

 7. IK kreeg een ban samen met mijn pa en broer omdat ik een dubbel account bij dat verrotte NUJIJ en die stink redactie zou hebben,

  heeft mijn pa ruzie gemaakt met die klojo's hebben ze ons alle drie levenslang gebanned,

  snappen die miesgassers niet dat je op èèn IP adres kan zitten met 3 personen ?

  maar goed ik zit samen met mijn broer via een proxy nog iedere keer op NUJIJ alleen zitten we daar uit wraak meestal te trollen

  ha ha ha wat een kluit prut jokers zitten daar bij die Redactie

 8. Ik kreeg ook 'n ban na m'n slappe verhaaltje over 'n Geertje Wilders die in de paneermeel gerold en ondersteboven in de frietpan gedompeld nog enigzins te pruimen is …..en nog 5 varianten op dit thema …..

  Hoe slap kun je als redactie zijn om dan 'n ban te krijgen….

 9. @ Barry : Denk je, ze weten wat de waarheid is maar het mag niet bekend worden 😉

  @ Monique : De ban is niet voor mijn, al gebruik ik de laatste jaar maar weinig.

  @ ChingChuan : Christenen zijn anders dan Joden koek, of andere koek dan Joden.

 10. Hahaa, je dacht toch niet dat je daar eeuwig kon posten? Vorig jaar werd ik geband omdat ik iets had geschreven over gezondheidsfascisme. Tja….zowieso, dat hele nujij.nl neem je toch niet serieus. Wees blij dat je een ban hebt gekregen, zie het als compliment

 11. Ja bij Nujij.nl word je zo gebaned, ik weet er alles van. Schreef een keer iets over bontkraagjes, rifaapjes en stelen steken en roven. En hoppa weg was ik.

  Daar bij nujij.nl zitten een hoop enge mensen die de waarheid niet aankunnen.

Reacties zijn gesloten.