GeenStijl maakt mensen kapot

Digitale schandpaal en lynch partijen. Hoer en sterf. Anoniem aan mijn reet. Dat ben je niet. Weet wat je op het net doet !
Job Knoester, je bent een loser, ga lekker mediteren, rust in vrede en tot in het volgende leven. 😉

Voicemail ? of Artikel ?

22 gedachten over “GeenStijl maakt mensen kapot”

  1. Je hebt mensen die zeker van hun zelf zijn en ik val denk ik in de categorie van mensen die onzeker zijn. Het is mijn wereld en je weet nooit hoe het overkomt en maar steeds overwegen, maar misschien snap ik de vraag niet.

  2. Hihihi, ik vind het commentaar van ons bonobo-aapje wel grappig. Op deze site wordt inderdaad verwezen naar een artikel waarin een onderdeel van de relativiteits theorie wordt bestreden.

    Ennuh, waarom zou die site "geen stijl" heten? 😉

  3. Toch was het en flut reportage. Niet dat ik de comments op GS altijd zo fantastisch vind,maar dit zaakje wordt een beetj verdreven. Ze proberen grnen te verleggen, en schoppen ergens tegen aan. Prima toch..

  4. @1285. Monique said in August 22nd, 2007

    Alsof jij met je stumperts hier de relativiteits theorie aan het weerleggen bent?! Ik vraag me af hoe groot de balk in uw oog is!

  5. Ik neem GeenStijl nooit serieus en de meeste mensen die daar reageren ook niet. Zolang iemand niet normaal,zonder schelden, verslag kan doen, dan houdt het voor mij op. Ik vind het een waardeloze site, met moderators die pseudo-intellectueel doen, en andere mensen alleen maar uit kunnen schelden. Een stelletje zielige stumperds. Het ontbreekt ze aan visie en aan argumenten!

Maak mij blij en geef reactie :D