GeenStijl maakt mensen kapot

Digitale schandpaal en lynch partijen. Hoer en sterf. Anoniem aan mijn reet. Dat ben je niet. Weet wat je op het net doet !
Job Knoester, je bent een loser, ga lekker mediteren, rust in vrede en tot in het volgende leven. 😉

Voicemail ? of Artikel ?

22 gedachten over “GeenStijl maakt mensen kapot”

 1. Je hebt mensen die zeker van hun zelf zijn en ik val denk ik in de categorie van mensen die onzeker zijn. Het is mijn wereld en je weet nooit hoe het overkomt en maar steeds overwegen, maar misschien snap ik de vraag niet.

 2. @MadBello : waarom die onterechte onzekerheid; ik heb het over die andere site, niet de jouwe, slijm, slijm 😉

 3. Hihihi, ik vind het commentaar van ons bonobo-aapje wel grappig. Op deze site wordt inderdaad verwezen naar een artikel waarin een onderdeel van de relativiteits theorie wordt bestreden.

  Ennuh, waarom zou die site "geen stijl" heten? 😉

 4. Toch was het en flut reportage. Niet dat ik de comments op GS altijd zo fantastisch vind,maar dit zaakje wordt een beetj verdreven. Ze proberen grnen te verleggen, en schoppen ergens tegen aan. Prima toch..

 5. Tja, ze doen hun naam echt eer aan!

  Maar waarom die advocaat Knoester nu een loozer is, kan ik niet helemaal vatten?

 6. @Bonobo: Dit bedoel ik dus. Totaal geen normale argumenten! Uw splinter in het oog is al compleet vastgegroeid, komt niet meer goed.

 7. @1285. Monique said in August 22nd, 2007

  Alsof jij met je stumperts hier de relativiteits theorie aan het weerleggen bent?! Ik vraag me af hoe groot de balk in uw oog is!

 8. Ik kom niet eens op die site, ja wel eens een keer geweest maar was zo weer pleitte. Vond er niets aan die hele site nie

 9. Ik neem GeenStijl nooit serieus en de meeste mensen die daar reageren ook niet. Zolang iemand niet normaal,zonder schelden, verslag kan doen, dan houdt het voor mij op. Ik vind het een waardeloze site, met moderators die pseudo-intellectueel doen, en andere mensen alleen maar uit kunnen schelden. Een stelletje zielige stumperds. Het ontbreekt ze aan visie en aan argumenten!

 10. Bedankt Madbello. Ik kijk geen televisie, maar zo blijf ik, dank zij jou, toch nog een beetje op de hoogte. 🙂

 11. Blah, al die experds die weten dat ze regels willen doorbreken en zo.

  Bulshit, het zijn gewoon eikels, en daar geilen ze op.

Reacties zijn gesloten.